Ето ги резултатите на Дони и Нети след гостуването при заразения с К-19 Жоро Любенов СНИМКА

Ето ги резултатите на Дони и Нети след гостуването при заразения с К-19 Жоро Любенов СНИМКА

Дони и Нети бяха последните гости на тв водещия Георги Любенов преди да стане ясно, че той е дал положителен тест за коронавирус. Изпълнителите, разбира се, веднага си направиха тестове, а вече са ясни и резултатите от тях.

В общия си профил в социалните мрежи Дони и Нети успокоиха феновете си, че са добре и с отрицателни тестове за коронавирус.

"По повод положителния тест за коронавирус на Жоро Любенов ние, като неделни гости в предаването му бяхме длъжни да си направим тестове и за щастие те са отрицателни. От сърце желаем безпроблемна карантина на Жоро и дано останалите гости да нямат проблеми Поздрави! Дони и Нети, написаха изпълнителите", пишат под снимката си двамата. 

Част от другите гости от предаването на Любенов пък се самокарантинираха. Това са водещата Наталия Симеонова и председателят на СЕМ Бетина Жотева. Очакват се данни и от евродепутата Ангел Джамбазки. Единственият, който отказа да се тества, е доц. Атанас Мангъров./show.blitz.bg

Коментирай

Валя

Валя 14.10.2020 14:22

Ха-ха. Твърде рано е на втория ден след контакта да си правите тест. Той нищо не хваща. PCR се прави на 6-8 ден след контакта. До тогава -самоизолация

Гага

Гага 14.10.2020 16:13

Ха - балъци! Тест след 5-7 дена се прави

Тони

Тони 14.10.2020 17:38

Тези може да са балъци, но другите, които са им правили тест толкова рано, не са по-малки балъци!