Дара Екимова ще ви изуми! Започва "Война"... ВИДЕО

Дара Екимова ще ви изуми! Започва "Война"... ВИДЕО

Дара Екимова предизвика истински бум със своята "Война", а коментарите в социалните мрежи за новото парче на младата изпълнителка, са кой от кой по-горещи.

Оказа се, че Дара е минала през редица перипетии в името на професионализма, докато реализира този голям проект, включително е спирана и от полицейски патрул, който отнема шофьорската й книжка заради неплатена гражданска отговорност. Това се случва, докато изпълнителката се прибира към дома си след 13-часов запис в звукозаписно студио. Седмица по-късно, пътувайки към репетиции с хореографа Росица Терзийска, тя претърпява и леко ПТП, но съумява бързо да преодолее уплахата си и да приключи навреме с репетициите.

Дара Екимова мина на космическа храна

Празникът на жената тази година обаче, се оказа много щастлив за Дара, която за пореден път доказа колко професионално работи, а потвържедието е истински музикален шедьовър. Новата й песен "Война", реализирана от екип от 30 човека при спазване на всички противоепидемични мерки в рамките на 3 дни на строеж и над 50-часови танцови репетиции, е от броени часове във виртуалното пространство, а вече трупа стотици гледания и реакции.

Отнеха шофьорската книжка на Дара Екимова

Текстът на песента отново е дело на Дара, както и на Искрен Тончев - Искрата, с когото до момента работят доста успешно. Музиката е на Искрата, който съчетава най-доброто от диско-музиката на 80-те и модерния за 2021-ва стил synthwave-pop. А посланието е свързано с лична история, която певицата разказва - дали да се отдаде на разрушителна любов, в която розите се превръщат в разменна единица прошка в опит да компенсират пропуснатите мигове и мили думи или да предпочете собственото си достойнство и увереност. Вижте видеото, защото изборът й ще ви изненада!

Визуалните ефекти в клипа са на световно ниво и неслучайно препратката за тях и към Холивуд. Бойко Щонов, който е режисьор на клипа, се е вдъхновил за него не от какво да е, а от класиката на Стенли Кубрик "2001: Космическа одисея" от 1968 г., заснета по сценарий на Артър Кларк.

Дара Екимова срази с поредно и много вълнуващо принание СНИМКИ

Въпреки натоварения график младата певица се подготвя за национално външно оценяване, кандидат-студентски изпити и предстоящия през месец май абитуриентски бал.

"Война" е песен, посветена на женската сила и умението да се прощава и обича безусловно, независимо от житейските предизвикателства.

Дара Екимова след "Маскираният певец": Вярвам, че тати ми помогна да сбъдна тази мечта!

Дни след премиерата на песента ще бъде показано и бекстейдж-видео, което е специално заснето от режисьора Деян Барарев, спечелил награда от Сараево Филм Фест за късометражната лента "В час с Ботев"./show.blitz.bg

Коментирай

Охнабати

Охнабати 08.03.2021 13:51

Тя голяма сладурана ще я изям за закуска и песента е 6 браво моме

Колев

Колев 13.03.2021 15:00

Защо го мъчат това музикално недоразумение?

AKAM QKO !

AKAM QKO ! 24.06.2021 23:29

DRISLA