logo

Дара Екимова мина на космическа храна

Дара Екимова мина на космическа храна

Дара Екимова мина на космическа храна. Това сподели красивата певица в профила си в социалните мрежи.

Ето какво написа бъдещата абитуриентка в профила си: „Онлайн училището започва в 7:30 и продължава до обяд. После графикът ми галопира между тренировки с космическия балет, записи и подготовка на предстоящия ми сингъл “Война”. Минутите се изплъзват. Докато се обърна и вече трябва да съм на уроци. Следват подготовка за матури и кандидат-студентски изпити.

В седмица и половина трябваше някак да съберем с балет “Космос” 50 часа работа с хореографа и да се подготвя за снимките на клипа. Имаше дни, в които просто нямаше свободна минута за хранене. Това не отменя грижите за дома, любимия човек и малкия Арни, да се подготвя за следващия ден, да отделя време и за училище, все пак.

Един ден мама ми сподели, че няма да издържи на такъв график, макар че съм я виждала с много по-натоварена програма, но дори с нейната ангажираност, е открила и ми донесе ProLact BioStim. Вярна на себе си, влязох, за да прочета повече информация за този пробиотик имуностимулатор. Открих, че е разработен първоначално за международната космическа програма ИнтерКосмос като храна със специално предназначение от екип водещи учени.

Използван е за първи път при космическата мисия на втория ни космонавт Александър Александров през 1988 г. Не вярвах, че е възможно да възвърна енергията си и да подсиля естествените защитни сили на организма си. Изглежда е вярно, че мама знае най-добре, колкото и да спорим.“

Коментирай

Ебемятая

Ебемятая 01.03.2021 13:08

А двете на калъп с мама може ли да ви опъна