Дара Екимова срази с поредно и много вълнуващо признание СНИМКИ

Дара Екимова срази с поредно и много вълнуващо признание СНИМКИ

Поредно много вълнуващо признание за Дара Екимова след фурора, който направи в "Маскираният певец" наскоро, където успя бриянтно да заблуди панелистите за това кой се крие под маската на Принцесата.

Младата певица, която жъне успех след успех на музикална сцена, стана и "Жена на годината", след като успя да пребори сериозна конкуренция в лицето на Поли Генова, Мила Роберт и Алма на ежегодните награди за най-успешни дами.

Дара Екимова след "Маскираният певец": Вярвам, че тати ми помогна да сбъдна тази мечта!

Изпълнителката остана направо без думи от вълнение, а това, което все пак сподели с последователите си часове след това, е повече от категорично.

"Без думи... Вече за трети път започвам да пиша този пост. Не знам какво да кажа. Гледам тези снимки и още не мога да повярвам... С огромна благодарност за вас... Хората, които гласуваха за мен! Благодаря ви. Благодаря за подкрепата, за вярата в мен и музиката ми. Смятам, че за да те подкрепят хората в това, което правиш, трябва да заслужиш доверието им.

Вижте как реагира Ива Екимова, след като Дара се появи в "Маскираният певец" ВИДЕО

Не знам дали съм успяла да заслужа напълно доверието ви, но знам, че оттук нататък ще го градя с музиката, в която се откривате. Колкото и да сме различни, всички си приличаме по това, което носим в душите си - болка, тъга, радост, любов, емпатия, ярост, индивидуалност.

Това, че имам възможността да използвам гласа си, за да споделя какво чувствам, е дар, за който винаги ще благодаря и ще се грижа. Ако вие можете да се откриете в думите, в чувствата, в изкуството, което сътворява един артист, то това е най-голямата награда за него", пише Дара. И добавя:

Изненада! Дара Екимова с пореден голям успех, изуми дори... СНИМКИ

"Музиката е моята мечта. Моята вечна любов, моят блян, моята паднала звезда, моята молитва, моят смисъл. Винаги е била. Преди около 2 години светът също разбра за това. Всеки ден се уча на нови неща, искам да поправя грешките си, искам да стана по-добра в това, което правя. Имам още много да уча.

Много е трудно, когато си сам. Аз съм с мама. Когато сме двете, не съществуват граници. Ще се борим. Струва си да се бориш за мечтите си. Това е само началото. Тази награда е ОГРОМНА ЧЕСТ и мотивация да продължавам напред в мечтата си. Любовта е вдъхновение. Благодаря ви!"/show.blitz.bg

Коментирай