logo

Изненада! Дара Екимова с пореден голям успех, изуми дори... СНИМКИ

Изненада! Дара Екимова с пореден голям успех, изуми дори... СНИМКИ

Дара Екимова върви осъзнато към върха и всяка нейна крачка е пропита с мъдрост и дисциплина. Потвържденията за това са много, а най-новото е "Apology" - поредният бомбастичен хит, който младата певица извади заедно с Искрен Тончев-Искрата. Освен това обаче, тя изненада много и с друг свой голям успех!

Наскоро Дара изкара повече от успешно шофьорския си курс и скоро ще прави първите си стъпки зад волана, но вече с книжка в джоба. Младата певица неведнъж е споделяла досега, че за нея шофирането е много отговорен процес, към който трябва да се подхожда внимателно и с много мисъл.

Ива Екимова с разтърсващо признание за дъщеря си Дара навръх пълнолетието й ВИДЕО

Въпреки крехката си възраст Дара вече е разбрала, че колкото по-дисциплинирана е не само в работата си, а и изобщо, толкова по-пълноценна ще се чувства накрая.

Холивудски лукс в новия хит на Дара Екимова и Искрен Тончев-Искрата ВИДЕО

"Искрата създаде музиката, а заедно написахме текста. Винаги, когато работим заедно, изпипваме всеки детайл, защото искаме текстът да не е клише, а да е смислен и в него да има послание. Записахме демото и трябваше да започнем да мислим върху визуалната реализация.

Любопитното е, че два дни преди дата на снимките не знаехме къде ще снимаме. Влюбихме се в локацията, на която заснехме Apology, а в самия ден на снимките, докато екипът подготвяше поредната сцена, Искрен откри едно разкошно пиано, на което изсвири интрото", споделя дъщерята на Ива Екимова наскоро пред "Монитор".

Заради коронавируса Дара Екимова с първи онлайн концерт СНИМКИ

Дара Екимова разплака с балада, посветена на баща й... ВИДЕО

И за да е картинката пълна, освен нов хит и успешно положен шофьорски изпит, Дара се справи и с всички изпити в училище, като между 4 и 26 юни е взела цели 13 изпита. Както се казва - бъдещето е пред нея, а за него чаровната изпълнителка вече има план - иска й се да учи психология, но все още не е решила окончателно каква специалност точно ще си избере./show.blitz.bg

Коментирай

Реалност

Реалност 03.08.2020 19:17

Не зная защо изобщо някой си губи времето да записва тая отврат. Момичето не може да пее, английският ѝ е ужасен. външността ѝ е евтина, за музиката и текста изобщо няма смисъл да се говори. Съжалявам, но това е истината.