logo

Юлиан Вергов се завръща с гръм и трясък, този път като разследващ убийството на... СНИМКА

Юлиан Вергов се завръща с гръм и трясък, този път като разследващ убийството на... СНИМКА

Актьорът Юлиан Вергов, който направи запомнящ се образ в "Откраднат живот" и бързо влезе в класацията на любимците на феновете на сериала, е на прага на ново и доста любопитно предизвикателство.

Не, няма да видите харизматичния актьор отново в екипа на болница "Света Анастасия" в медицинската поредица, а вместо лекарската престилка, той ще постави значка на инспектор в новия български сериал "Отдел Издирване" на Нова тв.

Няма да повярвате в какъв вид се появи Юлиан Вергов, лицето му е... СНИМКИ

Сюжетът на новата крими драма е свързан с мистериозно убийство, довело до трагедия с драматични последици в живота на инспектор Камен Петков (Юлиан Вергов) и бившата му вече съпруга – старши комисар Ралица Петкова (Ана Пападопулу).

Криминалните случаи в "Отдел Издирване" обаче, ще бъдат извън рамката и общоприетите представи, защото ще засегнат и важни теми като безусловната родителска обич, отмъщението, жестокостта, алчонстта, възмездието и прошката.

Забъркаха Юлиан Вергов в брутална онлайн измама СНИМКА

Освен Юлиан Вергов, зрителите ще видят още Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев и др. Любопитна подробност е, че към актьорския състав се присъединява и хърватската звезда Ива Михалич, участвала в първия сериал на HBO Европа, развиващ се в Хърватия и превърнал се в хит "Успех".

Юлиан Вергов проговори за конфликта с Карамазов и Бахаров СНИМКИ

"Отдел Издирване" е по идея на сценариста на "Дяволско гърло" Александър Чобанов, а режисьори са Димитър Димитров и Виктор Божинов. Музиката е специално създадена от световноизвестния цигулар Веско Ешкенази.

Новият хитов сериал, чийто продуцент е Александър Христов, стартира през пролетния сезон в ефира на Нова тв./show.blitz.bg

Коментирай