Юлиан Вергов проговори за конфликта с Карамазов и Бахаров СНИМКИ

Юлиан Вергов проговори за конфликта с Карамазов и Бахаров СНИМКИ

Юлиан Вергов рядко пести мнение, особено когато темата е свързана пряко с личния му свят, където, както знаем, винаги е много интересно.

Един от любимците в хитовата поредица "Откраднат живот" проговори за причината, поради която е в обтегнати отношения с колегите си Владо Карамазов и Захари Бахаров, с които преди бяха първи приятели.

Шаш! Щерката на Юлиан Вергов го изненада с гадже, което е... СНИМКИ

Всъщност приятелската раздяла се оказва и едно от най-големите изпитания за Вергов. "Едно от най-големите изпитания в живота ми беше "Трите мечки" (театралната му формация с Бахаров и Карамазов б.а.). Имаше голямо бъдеще, за кратко време постигнахме неща, които малко хора са постигали. Всъщност, ние иронично се бяхме кръстили така, защото в театъра Мечка е актьор, който привлича публика. Ние сами финансирахме проекта, не сме взимали държавни пари", сподели в тв интервю пред Мон Дьо актьорът и побърза да уточни, че не парите са били причината за разпадането на тандема.

Изненада! Юлиан Вергов хлътна по Галя от "Каризма" СНИМКА

"Тежко ми е, че се разделихме. Към приятелството винаги ще има път обратно. Проблемът е да намериш пътя, който съществува. Ще се намери!", добави още с неприкрита надежда Вергов.

"Всичко ми се е случвало в любовта – и горчивина, и щастие. Бил съм и изоставян. Най-трудният урок, който съм научил, е да си затваряш устата. За да се случат някои неща, трябва да се научиш да мълчиш...

Шаш! Юлиан Вергов се обзаведе с бебе... СНИМКА

Много хора са събрани вътре в мен и е трудно да избера кой точно трябва да съм. Моят личен белег е иронията. Обичам да се радвам на живота. Обичам да се рея безцелно. Затова прекарвам много време на морето. Може би покрай пандемията успяхме малко да се поспрем, да се замислим", каза още театрала, който има специално отношение и към дисциплинираността и безопасността на пътя.

"Аз също съм си гледал телефона, докато шофирам. Слава Богу, вече не го правя. Всички бяхме обединени, че това трябва да стигне до хората. Да ме прости Господ, но може би шофьорът, който уби Милен Цветков, е гледал в телефона", призна Вергов, за когото най-големият страх е да не се случи нещо с приятелите и роднините му.

Изненада! Юлиан Вергов на романтичен обяд с... СНИМКИ

"Още повече мисля за това след смъртта на Йосиф Шамли", разказа Юлиан. На въпроса колко струва да си Юлиан Вергов, актьорът отговори: "Понякога не струва нищо, а друг път - ужасно много. На хората около мен също. Въпреки това, обичам да съм Юлиан Вергов", сподели с усмивка той./show.blitz.bg
 

Коментирай

Ташо

Ташо 14.07.2020 13:11

Кой не обича на морето? Много мързел.