logo

Забъркаха Юлиан Вергов в брутална онлайн измама СНИМКА

Забъркаха Юлиан Вергов в брутална онлайн измама СНИМКА

Името на Юлиан Вергов не за първи път е използвано злонамерено. Наскоро обичаният актьор стана жертва на брутална измама във виртуалното пространство, от която на феновете му направо им настръхнаха косите.

Става въпрос за "аутотрейдинг програма за криптовалути", наречена Bitcoin Era, която Вергов уж рекламира активно в пиратски сайт. Щом човек го посети, въпросната реклама излиза в долния десет ъгъл на екрана на компютъра, заедно с останалите новини от деня.

Няма да повярвате какво направи Юлиан Вергов с Рачков СНИМКА

В случая обаче, това е голяма измама, а програмата изобщо не съществува, показва проверка на "Труд".

"Юлиан Вергов разкрил информация за нова тайна инвестиция, която правила стотици хора в България много богати, а миналата седмица се появил в предаването "Преди обед" и споделил за новата "вратичка за забогатяване", за която той самият казва, че може да превърне всеки в милионер в рамките на 3-4 месеца”.

Кой преби така жестоко Юлиан Вергов? СНИМКА

Абсурдното в текста е, че "няколко минути, след като интервюто приключило, шефът на Българската народна банка се обадил, за да спре от излъчване интервюто на Вергов", гласи информацията в сайта.

"Това са пълни глупости", това заявява актьорът пред изданието.

Юлиан Вергов проговори за конфликта с Карамазов и Бахаров СНИМКИ

"Александър Кадиев не можеше да повярва, когато Юлиан извади телефона си и показа на зрителите колко пари успява да спечели чрез тази нова програма за печелене на пари, за която в момента говорят всички в България". В текста дори споменават, че са направили ексклузивно интервю с актьора, в което той споделя колко пари изкарва от програмата за криптовалути - поредната лъжа.

От измамния сайт има линк към друг сайт, от който човек можело да си купи Bitcoin Era. Като за целта той трябва да даде номера кредитната или дебитната си карта. Но ако човек напише в подобен сайт всичките си данни от кредитна карта, опитни хакери може да източат всичките му пари.

Шаш! Юлиан Вергов стана... кифла СНИМКИ

Идеята, която се крие зад Bitcoin Era, била да позволи на всеки човек да печели пари в бума на криптовалутите, освен от Bitcoin и от другите валути - Ethereum, Monero, Zcash и Ripple. Програмата "използвала изкуствен интелект, за да работи автоматично с дълги и къси продажби, така че да можете да правите пари денонощно, дори когато спите".

Bitcoin Era била подкрепена от едни от най-големите умове в областта на технологиите, които някога са съществували - Ричард Брансън, Илон Мъск и Бил Гейтс, пише още в сайта. А тези, които се възползват от програмата, можели да станат милионери за 3-4 месеца./show.blitz.bg

Коментирай

Читател

Читател 23.10.2020 10:12

Този Вергов има сурат на изпечен шмекер! Дано се намерят следователи и прокурори да го въдворят там, където му е мястото!