logo

Няма да повярвате какво направи Юлиан Вергов с Рачков СНИМКА

Няма да повярвате какво направи Юлиан Вергов с Рачков СНИМКА

Юлиан Вергов лесно печели последователи в социалните мрежи, където не пести нито от личния си живот, нито от уникалното си чувство за хумор.

Актьорът, когото гледахме в един от предишните сезони на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", чийто десети последен сезон върви в момента в ефира на Нова тв, направи шеметен намек на гърба на колегата си Димитър Рачков, който нямаше как да остане незабелязан.

Юлиан Вергов проговори за конфликта с Карамазов и Бахаров СНИМКА

Както знаем, Вергов беше гост жури в последния сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" и се справи доста добре в тази си роля. В един от коментарите под закачливия му кадър с Рачков пък, фенка му пише: "Като две капки вода", а той отвръща с многозначителното: "Именно". Можем да гадаем дали става дума за подготовка на поредния сезон на шоуто или Вергов си прави само майтап с Рачков.

Кой преби така жестоко Юлиан Вергов? СНИМКА

Най-вероятно става дума за първото, тъй като рейтинга на "Капките" до момента е не само завиден, но и чупи рекорди, което със сигурност задължава неговият продуцент Маги Халваджиян да мисли за развитие. И докато то се случи, ще следим с интерес друго не по-малко интересно шоу - "Маскираният певец", където засега не се очертава да видим Юлиан Вергов./show.blitz.bg

 

Коментирай

рикитака

рикитака 10.09.2020 10:52

хахах подай му го топъл и мазен