logo

Татяна Лолова с операция за намаляване на бюста...

Татяна Лолова с операция за намаляване на бюста...

Биографичната книга на Татяна Лолова "Дневници и делници" е пълна с прелюбопитни истории от досегащния живот на голямата ни театрална легенда. И ако нейните колоритни ситуации продължават и до днес, то тези от книгата й оставят без дъх...

В една от тези истории с типичния си закачлив тон актрисата признава, че е първата българка, която се е подложила на операция за намаляване на бюста. А причината е повече от смайваща - пищната й гръдна обиколка й носела само минуси, както на сцената, така и в живота. 

Татяна Лолова призна своя голяма болка

Във време, в което поставяне на силиконови импланти са една от най-честите операции, на които се подлагат жените, действието на Татяна Лолова звучи повече като виц, само че е самата истина.

Татяна Лолова накара шофьор да си глътне граматиката

"Вярно е, но не е толкова важно", скромно коментира Лолова, която по време на социализма е определяна и като секссимвол на киното.

И в унисон с еротичната нотка около бюста си, актрисата връща лентата и към снимките на легендарния филм "Бон шанс, инспекторе", в който си партнира с не по-малко големия Велко Кънев, пише "Хотарена".

Татяна Лолова проговори за финансовото си състояние

На снимачната площадка двамата трябвало да изиграят еротична сцена, която Лолова дори режисирала сама.

След смъртта на съпруга си Татяна Лолова иска да живее с...

"Направих един стриптийз зад декора, едни въздишки и допълнителни думички, чисто моя импровизация. Екипът полудя от смях, през цялото време треперех, че техният кикот ще влезе в записа", с усмивка си припомня днес актрисата./show.blitz.bg

Коментирай