След сватбата с милионера: Анита на Рачков бяга в Америка и...

След сватбата с милионера: Анита на Рачков бяга в Америка и...

Бившата половинка на актьора Димитър Рачков - Анита Димитрова, не само че отново е на крилете на любовта, но и вече е омъжена жена. Блондинката от Хасково завъртя връзка с милионера Никълъс Стемпер, по прякор Нико Еврика Бец и за нула време двамата минаха под венчилото.

Сватбеното тържество на Анита и Нико се състоя, на българска земя преди броени дни, макар и мнозина да, очакваха, че те ще се оженят в чужбина. Имайки предвид това, че младоженецът живее в Бостън, решението е било събитието да се случи в по-удобната локация за близките на булката. Сватбата преминала в тесен кръг, като преобладавали предимно гости от страна на блондинката.

Анита се омъжи на пищна сватба за милионера, Рачков е в шок! ПЪРВИ СНИМКИ

Родителите на младоженеца също били на тържеството. Сватбената рокля на  булката впечатляваше с по-разчупен дизайн, гарнирана с бели пера на луксозен моден бранд, специализиран в булчинската мода и цената й със сигурност е петцифрена сума в евро.

Любимият на Анита - Никълъс Стемпер е шеф на огромна иновативна компания за здравеопазване. Той живее в Бостън, а се очаква тунингованата красавица да се премести в Щатите за постоянно, но след като получи виза. 46-годишният богаташ е роден в Делафилд - щата Уисконсин. А скоро, след като завършва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в голяма медицинска компания, а от няколко години ръководи водеща световна компания, пише "Галерия".

Анита призна цялата истина за раздялата с Рачков: Постоянно му...

С бившата на актьора Димитър Рачков се запознават покрай инвестиционни проекти. От доста време Анита работи като брокер, а Нико е американски инвеститор, който работи предимно в Истанбул и арабския свят. Забиват се преди около година, а отношенията между тях бързо се развиват и стигат до брак. Близки до булката издават, че е много щастлива, че е намерила толкова богат и добър мъж като Нико.

Разликата между двамата е 21 години, но младата Димитрова не се притеснява от този факт. Възрастовата й разлика с Рачков беше 27 години, пише още изданието.

Водещият на "Като две капки вода" бе първата сериозна връзка на Димитрова, но двамата се разделиха без скандали и останаха добри приятели. Междувременно актьорът си намери приятелка в лицето на Камелия Андонова, с която и в момента живее.

Ето в какъв лукс живее Анита на Рачков с новото си милионерско гадже СНИМКИ

След като двамата се разделиха, хасковлийката заработи в голяма столична банка и завърши висше образование. Неотдавна Анита напусна чиновническата длъжност, която заемаше, и стана брокер. Самата тя сподели след раздялата с Рачков, че той си взел всичко от нея, дори нещата, които й подарявал с години.

"Нямах почти нищо, започнах от нулата, бях в депресия. Но не съжалявам, вече всичко лошо е зад гърба ми", споделя Анита. Относно отношенията й с родителите на актьора, които според жълтите писания са били обтегнати и причина за тяхната раздяла, тя опровергава това:

"Винаги съм се разбирала с неговите родители", категорична е тя. Блондинката от малка била научена на труд от родителите си и работела не само през ваканциите.

"За да си купя една спирала за мигли, знаех, че трябва да си я заслужа - било с оценки, било с работа", уточнява Анита, която сама боядисала семейната къща и се научила да сменя гуми на автомобил още като ученичка. Освен това била активна спортистка и тренира бокс, лека атлетика, бадминтон, тенис на маса, докато учила в езиковата гимназия в родния си град Хасково.

Там била съученичка със синовете на фолк певеца Милко Калайджиев - близнаците Антонио и Алекс. Искала да учи архитектура, затова записала и курсове по рисуване заедно с Антонио, но така и не сбъднала мечтата си.

Заради депресия и стрес била доста пълна като малка и отключила бупимия, а после и анорексия. Седем години се борила с двете хранителни разстройства, които са животозастрашаващи, но днес е добре./show.blitz.bg

 

 

Коментирай