Анита се омъжи на пищна сватба за милионера, Рачков е в шок ПЪРВИ СНИМКИ

Анита се омъжи на пищна сватба за милионера, Рачков е в шок ПЪРВИ СНИМКИ

Анита Димитрова вдигна пищна сватба във вчерашния 11 април - така, както бе анонсирала в скорошно подкаст интервю. Мнозина си мислеха, че сватбата няма да дойде чак толкова скоро след раздялата й с Димитър Рачков, обаче останаха изненадани от развоя на събитията.

Пищната блондинка се появи в секси сватбена рокля с дълбоко деколте, което разкриваше силиконовите й форми и показа съкровени моменти от най-щастливия ден в живота си в социалните мрежи.

Анита призна цялата истина за раздялата с Рачков: Постоянно му...

Нещо повече - самата Анита показа дори и интимните моменти от сватбената си подготовка - как позира по бельо и кой й помага в този момент. Не може да се отрече, че е безумно секси в този вид!

Припомняме, че още през февруари тази година блондинката обяви, че е сгодена за новия си приятел Никълъс Стемпер, който е шеф на голяма и модерна компания за здравеопазване. И ето, че само след два месеца е факт и пищната им сватба, снимките от която тепърва ще заливат мрежата, предизвиквайки вълна от коментари.

Самият Рачков, с когото Анита бе във връзка преди да срещне Никълъс, все още не е коментирал събитието в живота на бившата си изгора./show.blitz/bg

 

 

 

Коментирай