"ШОУ" позна за Алисия и Дивна от "Маскираният певец", а журито се...

"ШОУ" позна за Алисия и Дивна от "Маскираният певец", а журито се...

Още преди повече от два месеца "ШОУ" разкри първи голяма част от маскираните певци в новия хитов музикален формат на Нова телевизия. Една от първите, които тогава познахме, бе Алисия, която едва сега свали маската си в шоуто.

Въпреки че и цялата мрежа буквално прегря от коментари, че зад маската на Принцесата се крие именно фолкпевицата, поредни лайфове така и не се стигаше до това никому неизненадващо потвърждение. Нещо повече - панелистите се чудеха какво да кажат, само и само да излязат от конфузната ситуация. 

Панелистите от "Маскираният певец" най-накрая признаха за Алисия!

Въпреки че тайната за имената на участниците се пази строго и дори самите те нямат право да издават за нея и на най-близките си, се оказа, че не всички са спазили докрай условията на продуцентите. Първа в това прегрешение е била именно Алисия и то дни преди старта на формата, издаде ни тогава близък човек от обкражението й.

Ето кои са звездите в "Маскираният певец"

В крайна сметка изпълнителката не само, че продължи в надпреварата, но и бе на крачка от финала, което бе щедро обсъждано в социалните мрежи. Според информациите, певицата е имала лична договорка с продуцента на "Маскираният певец" да остане почти до финала.

Иван Звездев: Излъгах, че съм на вечеря с премиера!

Освен Алисия обаче, познахме още и кой се крие зад маската на Пилето, което успя да се превърне в един от най-харесваните герои в шоуто. Това е Дивна, която си тръгна от "Маскираният певец" на последното издание за миналата седмица заедно с Алисия.

Истината! Лъснаха имената на всички участници в "Маскираният певец"!

Познахме кой се крие и зад маската на Кукерът, а именно Ненчо Балабанов, въпреки че панелистите направиха всичко възможно да отклонят вниманието от него с нелепи шеги и закачки. Откроихме зад прекрасните музикални изпълнения и кой се крие зад маската на Пеперудата - Прея, както и Коконата - Джулиана Гани./show.blitz.bg

 

Коментирай