Иван Звездев: Излъгах, че съм на вечеря с премиера!

Иван Звездев: Излъгах, че съм на вечеря с премиера!

Иван Звездев се оказа първата знаменитост, разкрита в уникалното шоу по Нова тв "Маскираният певец".

Топ готвачът се опита да заблуди максимално и жури, и зрители за това кой се крие под маската на пауна, но в крайна сметка бе разкрит.

Той напусна състезанието с най-нисък зрителски вот, но зрителите ще го запомнят с ефектното шоу и изпълнението на песента "Domenico Modugno". А какво любопитно сподели самият той, прочетете в следващите редове.

 

- Как се чувствахте зад маската на пауна в новото шоу „Маскираният певец”?

- Истината е, че е много забавно, когато чуваш как ти изреждат някакви имена, измежду които не е твоето, а пък става дума за теб. В един момент, когато предположиха, че зад маската е Иван Звездев, аз трябваше да се направя, че не съм аз (смее се).

Иван Звездев зашемети с агнешки курбан и после... СНИМКИ

Много ми беше трудно да показвам това безразличие на сцената, за да ги заблудя. Опитвах се да се премятам от смях, да хвърча с пера и т.н.

- Геро май пръв се досети кой се крие зад маската...

- Да, той усети, вероятно защото имам много разпознаваем глас, освен това в самата визитка има доста насочващи елементи. Бяха доста наблюдателни и навръзващи отделните факти, макар те да бяха подадени доста завоалирано.

Освен това в момента, в който моето име попадна сред предположенията, телефоните на съпругата и на децата ми са прегряли.

- А те не знаеха за това участие?

- О, да. Нямам ни най-малка представа. Всъщност те бяха убедени, че аз съм на някаква специална вечеря с премиера. Това беше най-опашатата лъжа, която успях да измисля. (смее се) Иначе беше трудно да обясня отсъствието си в събота вечер, а и не трябваше да будя никакви подозрения.

Забавното е, че дори когато са звъннали на жена ми, тя е казала, че не е възможно, защото аз съм на специално събитие с премиера.

Тайната падна! Ето коя е Принцесата в "Маскираният певец"! СНИМКИ

- Успели сте в крайна сметка да подведете дори най-близките си?

Успях, но много трудно. Но аз съм професионалист, спазвам договорите си, а в случая този в „Маскираният певец” беше много сериозен. Наистина нямах право да издавам нищо, никъде и пред никого. Санкциите иначе са жестоки. Говорил съм с продуцента и той ме предупреди. Правих какво ли не у дома, само и само да ги заблудя.

- Какво например?

- Ами все пак трябваше да репетирам някак и го правех в кемпера, лъжейки вкъщи, че трябва да му ремонтирам нещо. На тях им беше странно на моменти, защото той е сравнително нов, за да има някакви проблеми все още. За мен беше важно да оправдая възможно найкачествено отсъствието си.

Една сутрин пък така се бях разпял вкъщи, а не знаех, че децата още не са излязли, че се оплетох страшно. Те казват:

„Ама на тате какво му става, че пее?!” и аз им казвам, че съм си пийнал малко ракийка и затова. И те още по-учудено: „Ама ти ракия ли пиеш?”, а аз – „Не, разбира се...”, така се оплетох, че не е за разправяне (смее се).

- Не е било никак лесно...

- О, изобщо. Като във филм на Джеймс Бонд се чувствах. Слагах една маска, когато идва да те взима шофьор от определено място. Не знаеш кой е той, той не знае кой си ти. Не говорим нищо по време на пътя, а имаш дъска с флумастер – и ако имаш нужда от нещо, пишеш на нея.

Първо в "ШОУ"! Няма да повярвате коя сексбомба влиза в "Маскираният певец"! СНИМКА

Много беше странно и друго – в екипа на продукцията видях много пирятели, с които ми се искаше да се здрависам, да ги поздравя, а нямаше как. Нямах право да говоря с тях, с никого.

Малко преди да изляза на сцената пък, ми се смъкна пояса, без малко да ми падне панталона, а аз мълча, нямам право да говоря с никого. Още на репетицията видях, че ми е широк и започнах да правя някакви знаци, а те си мислят, че им махам като паун и си репетирам.

- А ако бяхте останали още 12 седмици, какво ли щяхте да измисляте още вкъщи?

- Ооо, не ми се мисли. На мен просто ми олекна, че ме познаха, за да махна маската, защото ми беше много трудно. Да не говорим, че пеенето е много трудна задача. Маската буквално ме спаси, защото ако бях без нея, нямаше да се справя пред публика.

- Как реагира семейството ви, когато се прибрахте след участието?

- Хем имаше лек укор, че нямам доверие на найблизките си, хем се радваха. Беше ги много яд, защото в този момент са били заедно с приятели и не са следели шоуто. В един момент като са им зазвънели телефоните, са пуснали и всъщност са видели само финала. Изпитали са пълен шок (смее се).

Владо Карамазов влиза в "Маскираният певец"!

- И сега какво следва? Музикална кариера?

- Ами.. концерт в Ню Йорк, календара вече е препълнен, самолетни билети са резервирани (смее се). Шегата настрана. Пеенето е нещо прекрасно, което за втори път преоткривам. Има много хора, които пеят и без да са брилянтни певци.

Мадона, например, не е найдобрата певица, но си прави шоуто. Не знам дали мога да стана певец, но емоцията наистина е невероятна./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

Коментирай