Истината! Лъснаха имената на всички участници в "Маскираният певец'

Истината! Лъснаха имената на всички участници в "Маскираният певец'

Българският ефир е разтърсен от новото шоу "Маскираният певец", чиято премиера в България бе в събота вечерта. Продуцентът Маги Халваджиян се опитва да прокара идеята, че никой не знае кои са участниците, дори самият той. Уви, нещата са далеч от истината.

По договор участниците не трябва да споделят дори пред семейството си за участието си във формата. Родните звезди обаче трудно си държат езика зад зъбите и се похвалили пред доста солидна публика за новото си начинание.

Първо в ШОУ! Няма да повярвате коя сексбомба влиза в "Маскираният певец" СНИМКА

Както вече писахме, Алисия е "Принцесата". Самата вакарелска звезда се похвалила пред един вагон приятели и от уста на уста тайната бе развенчана. Част от визитката й пък е снимана в къщата на любимия й Симеон Филипов в столичния квартал "Бояна", където в момента се е подслонила и тя. Песента "Loquuita", с която се представи в шоуто, от известно време я пее по участия и споделя, че е нейна любима.

Наш репортер разбра още няколко от звездите имена, които се крият зад ефектните костюми, дело на Кремена Халваджиян. Зад "Рицарят" се крие актьорът Деян Донков, а неговият опонент - "Бикът", е Филип Аврамов.

Малкото "Пиле" пък е скандалната Дивна, която нашумя покрай зверската катастрофа, след която нейната приятелка Кристин не е пълноценен човек и все още се възстановява. Дивна изгря на музикалния небосклон, когато е едва на 11 години. Тя участва в музикалното шоу "Пей с мен", където става дуетна половинка на Мири и двамата печелят формата.

"Кукерът" пък много наподобява дикцията на Ненчо Балабанов, а той е от екипа на Халваджиян и е нормално да го набутат в този проект. Името на "Розата" към момента не е известно, а предположенията на зрителите са, че зад маската се крие Есил Дюран, Невена Бозукова или Люси Дяковска.

Самоличността на "Лъвът" също е забулена в мистерия. Зрителите на шоуто се двоумят - Жана Бергендорф или Албена Михова стоят зад тази маска./show.blitz.bg

Коментирай