Ето кой е Кукерът от "Маскираният певец"

Ето кой е Кукерът от "Маскираният певец"

Половината участници от "Маскираният певец" свалиха своите маски. В шоуто останаха най-загадъчните, които се оказаха любимци на публиката. 

Последен шоуто напусна Къци Вапцаров, чието участие предизвика шок сред зрители и панелисти. От останалите в шоуто се знае със сигурност, че Принцесата е Алисия. Наш репортер издаде и кое е Пилето, а именно певицата Дивна. Сега ще разкрием и самоличността на Кукера. 

Панелистите от "Маскираният певец" най-накрая признаха за Алисия!

Гала разкри кой е Гарванът от "Маскираният певец"

Герасим Георгиев - Геро не случайно се прави на шут и отклонява вниманието на зрителите с предположението си, че зад маската на Кукера се крие народната певица Николина Чакърдъкова. Истината е, че Кукерът е Ненчо Балабанов, който е приятел и колега на Геро и умишлено се опитва да го опази по-дълго в тайна и да се задържи в предаването. 

Стана ясно кое е Пилето от "Маскирания песец"...

В последния лайф Кукерът даде много точна улика, която потвърждава нашата теория за Ненчо. Той каза, че е алергичен към мед. Преди няколко години в свое интервю той призна за тази своя алергия. "Не е нещо фатално, не ми се налага да си бия някакви инжекции, ако го ям, но се усеща един дискомфорт. Някакъв вътрешен обрив се получава", споделя той.

От панелистите, които често се правят на шутове, единствено Гала се осмели да назове истинската самоличност на Кукера. Ники Кънчев пък всеки път стреля по някое ново име, с което си мисли, че е прекалено оригинален и успява да заблуди зрителите. Уви, става за смях и всички се питат какво прави там. Всеобщото мнение е, че панелистите трябва да са светски журналисти, които са запознати с родните популярни личности и могат бързо да ги "хванат". /show.blitz.bg

 

Коментирай