Гала разкри кой е Гарванът от "Маскираният певец"

Гала разкри кой е Гарванът от "Маскираният певец"

Един от най-мистичните образи от "Маскираният певец" е този на Гарванът. Появиха се десетки предположения за самоличността на изящния певец, но Гала май уцели десятката с предположението си. 

Досега панелистите Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария Илиева смятаха, че зад загадъчната маска се крие Алекс Раева, Жана Бергендорф, Деси Добрева, Михаела Маринова, Тита и кой ли още не. Гала обаче даде предположение, което ни се стори много вероятно. Още повече, че реакцията й бе доста убедителна и сякаш има вътрешна информация.

 Жестока глоба грози Алисия заради "Маскираният певец"! СНИМКИ

 

Лейди Би 

В предаването от събота водещата на "На кафе" избухна с предположение, което до момента никой не предполагаше. "Мисля, че Гарванът е една изключителна певица, много талантлива, завършила е Музикалната консерватория. Също както казва в подсказките на образа й е водила много битки в живота си, тя си е биткаджийка и наистина прави шоу на сцената щом се появи. Мисля, че това е Лейди Би", заяви блондинката и накара всички зрители да се замислят, че най-вероятно е на прав път./show.blitz.bg
 

 

Коментирай