Жестока глоба грози Алисия заради "Маскираният певец"! СНИМКИ

Жестока глоба грози Алисия заради "Маскираният певец"! СНИМКИ

Алисия скоро може да отнесе безпрецедентна глоба от "Маскираният певец", в който почти сигурно участва.

Фолкпевицата бе заподозряна още преди месец, че се крие не много умело зад маската на Принцесата. Издадоха я не само гласът и характерните стойки по сцената, но и нейната лична невъздържаност броени дни преди старта на формата.

"Маскираният певец" лобира за Алисия!

Както вече писахме Алисия е разправяла наляво и надясно, че ще участва в новия формат по Нова тв независимо от категоричното условие в договора си с продуцента Маги Халваджиян да не издава абсолютно нищо дори и на най-близките си.

Потрес! Вижте как изглежда Алисия без фотошоп! СНИМКА

Глобата за подобна проява на непрофесионализъм и недисциплинираност е 15 бона, пише "Хотарена".

Алисия е споделила секретната информация не само със сина си и с гаджето си но и с почти всичките си приятели. И ако в този момент продуцентите решат да спазят договорните си условия с изпълнителката, то солената глоба не й мърда.

Алисия бясна! Забъркаха я в скандал с любовницата на Ники Михайлов!

Любопитна подробност е, че преди две издания на формата Мария Илиева се опита да замаже гафа на Алисия, като сподели в ефир, че знае, че певицата е на участие и няма как точно тя да е Принцесата.

Това веднага създаде условия за ефектни коментари в мрежата и намекна, че панелистите знаят кои са участниците, но се стараят да го играят учудени.

Алисия спира да пее!

"Само няколко човека знаят кои са хората зад маските. И мога да ви гарантирам, че всички спазват конфиденциалността", пък каза още преди началото на предаването продуцентът Маги Халваджиян./show.blitz.bg
 

Коментирай