"Маскираният певец" лобира за Алисия

"Маскираният певец" лобира за Алисия

Екипът на БЛИЦ ще се окаже по-добър детективски панел от избраните за тази цел в "Маскираният певец". Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях, опитвайки се да разсеят едно от нашите твърдения.

Става въпрос за човека, който се крие зад маската на "Принцесата". Ние отдавна заявихме, че това е фолкпевицата Алисия, а гласът й бе разпознат и от много нейни фенове. Този образ се оказа най-лесно разпознаваем в социалните мрежи, но учудващо панелистите се правят на луди и дават повече от смешни предположения. 

Потрес! Вижте как изглежда Алисия без фотошоп! СНИМКА

И след като ние гръмнахме първи с новината, че Алисия ще участва в шоуто и вече се е похвалила на доста места, които я издадоха пред наш репортер, панелистите решиха да подметнат в ефир това наше твърдение, но за да го отрекат. Това вбеси зрителите и за пореден път в тях се появи чувството за измамност в телевизията.

"Най-вероятно наистина на първо чуване не са се сетили за Алисия, тъй като въобще не е от разпознаваемите изпълнители, няма кой знае какви популярни хитове. Но след снощния лайф, когато явно са попрочели, че има такава вероятност да е тя, трябваше да се замислят. Гласът й е съшият. Мария Илиева се изложи с обясненията как не била Алисия. Явно на ихтиманската "принцеса" са й обещали да се задържи по-дълго в шоуто и затова се опитват да разсеят подозренията", съскат възмутени фенове. 

Напълно е възможно Алисия да се е договорила и за победа, но след като не успя да запази тайната докрай, едва ли това ще се случи. Но както знаем тя е свикнала да мачка всичко и всички по пътя си, за да може да изпъкне нейната особа. Да видим докога панелистите ще се правят на ударени с мокър парцал. 

"Казали са им да дават тъпи предположения, за да отместят вниманието от Алисия. Всичко е сценарий и не разбирам будалите, които пускат СМС-и. Алисия си има договор и ще я разкрият, тогава, когато са се разбрали по договор. Дотогава ще се правят на ни чули, ни видели коментари и очевидното, а именно, че това е Алисия", пише друга възмутена зрителка на иначе интересното шоу./show.blitz.bg

Коментирай