Потрес! Вижте как изглежда Алисия без фотошоп! СНИМКА

Потрес! Вижте как изглежда Алисия без фотошоп! СНИМКА

Фолкпевицата Алисия е поредната звездна уличена в нагла измама. Страницата на therealsfw9 показаха бившата Божинова в неприветлива светлина и ясно лъсна истинската й външност.

За сравнение са сложени две нейни снимки - една обработена от нейния Инстаграм профил и една реална, без филтри и фотошоп. Меломаните са шокирани от огромната разлика от снимки и на живо.

Тайната падна! Алисия е Принцесата в "Маскираният певец"! СНИМКИ

Алисия с нови подобрения по лицето си (СНИМКИ)

В социалните мрежи Ася, както е истинското й име, пуска доста обработени снимки и често попада в класации за сексапил. Уви, всичко ще се оказа една измама на фотошопа, който стана най-добър приятел на почти целия хайлайф и не само.

Алисия "налази" Тони Стораро

В оригинал Алисия изглежда доста по-стара в сравнение със снимките.36-годишната звезда се слави и с честото залитане към пластичните операции. Дори на клиповете си от началото на кариерата досега е претърпяла страшна метаморфоза. Носят се легенди за броя на пластичните интервенции по лицето й. А все по-често е засичана в кабинета на известна дерматоложка в столицата, която се грижи за гладката  кожа./show.blitz.bg

Коментирай