Алисия "налази" Тони Стораро

Алисия "налази" Тони Стораро

Алисия по всякакъв начин се мъчи да пребори конкуренцията и да успее да се задържи на музикалния пазар. И въпреки че в последно време се е отдала повече на любовния си живот с Мони Филипов, тя продължава да се пъне да пее.

На чалга фурията, известна със секс аферите с няколко известни футболисти, й става все по-трудно да се бори с по-успешните си колежки. Още повече, че участията й рязко намаляха, а хората се разочароват от нейните изяви и гледат да не повтарят. Тя обаче е намерила трик за опазване на позиция, който към момента й върши работа.

Алисия спира да пее!

Напоследък Алисия залага само на дуети с по-популярни изпълнители, за да може да се забележи и нейното име. Наш репортер научи, че в най-скоро време ще пусне втори дует с голямата звезда Тони Стораро. Ася, както е истинското име на певицата от Вакарел, се надява покрай известния си колега да бъде и тя забелязана.

Алисия с нови подобрения по лицето си (СНИМКИ)

За справка: тази година тя пусна дуети с актуалната си колежка Лорена, а след това и с Борис Солтарийски. През 2018 г. издаде първия си дует с Тони Стораро и записа такъв с всенародния любимец Константин. Година по-рано пък "налази" Илиян, с който имат съвместна песен и през 2016 г. Алисия има дуети още с Теодора, Ванеса и дори "СкандаУ".

За по-голяма слава в клиповете си снима две от любовните си завоевания - Валери Божинов и Ники Михайлов. Всичките й дуетни партньори обаче са крайно разочаровани от непрофесионалното й отношение и надменно поведение./show.blitz.bg

 

Коментирай