Щерката на Юлиан Вергов се потроши!

Щерката на Юлиан Вергов се потроши!

Подз. Травмите са повече от годините й

Крушата определено не пада по далече от дървото, това казват хората и този случай е поредното потвърждение за това. Всички знаят, че любимото хоби на Юлиан Вергов е да кара мотор. Екстремното занимание до такава степен увлича актьора, че често можем да го видим качен на две колела и в актьорските му превъплъщения. Точно толкова екстремна обаче, се оказва и дъщеря му Алена. Но вместо с мотори, тя лети по улиците със скейтборд.

И за разлика от много други деца на актьори, Алена не иска първата асоциация за нея е да е именно именитият й баща – нищо, че следва неговия непокорен дух в живота. „Искам да не ме знаят само като дъщерята на Юлиан Вергов, а като отделна личност”, споделя тя. И не крие, че от малка си пада по екстремните спортове. Но също и по театър и българско кино.

„Баща ми ме водеше на паметника на Съветската армия, където гледах как по-големите карат. Реших, че е нещо по-различно и го пробвах. Така, постепенно с годините натрупах опит и до ден-днешен си го практикувам. На практика се движа със скейта. Ходя с него и на училище”, добавя още Алена.

Той си удря главата в рамка след падане

Въпреки че също си пада по екстремните усещания, макар и не качен на скейтборд, Юлиан Вергов също решил да се пробва, за да разбере защо е толкова запалена дъщеря му. Неговият опит обаче се оказва злополучен. „Баща ми веднъж направи опит като беше с мен. Явно му хареса, но при третия опит падна и си удари главата в рампата. Не помня да е правил след това още опити”, издава го Алена, която става все по-свързана със скейта. Нищо, че травмите й вече са повече от годините.

„Чупила съм си лявата ръка вероятно пет пъти, дясната – два-три. Чупила съм си и десния крак – два пъти. Единия път по-леко, но втория бях с пирони и операция.

Запалени скиори

Когато Юлиан Вергов не е качен на мотор, а дъщеря му Алена – на скейтборд пък, семейството, заедно с майката на Алена, карат дружно ски. И въпреки че не е ходила в школи, щерката на Вергов е много запалена по театъра и киното. Лесно учи реплики и още по-лесно ги пресъздава. Убедихме се в това при епизодичното й участие неотдавна в сериала „Откраднат живот”, където баща й е един от най-ключовите персонажи.

„Когато разбрах, че баща ми ще участва в сериала, си пуснах всички серии от началото. Изгледах всички сезони, беше ми интересно. Помолих го да ме заведе на снимките, да се запозная с екипа. Всички много ми се радваха. Нямам спомен как точно дойде идеята да участвам, но много се изкефих”, споделя с вълнение Алена. И добавя: „Научих си репликите рано-рано и много ми хареса. Театърът и киното много ме впечатляват”.

Щерката на Вергов трябвало да има роля и в сериала „Дяволското гърло”, където да влезе в образа на дъщеря на Теодора Духовникова. Само че трябвало да учи и се разминала с участието. „Яд ме беше много. Иначе съм участвала и в реклами”. От шест години Алена участва и в „Ревизор” – постановка на Народния театър.

Коментирай

taka e

taka e 19.12.2018 12:51

Мощен крем премахва гъбичките от ноктите завинаги ! Сложи край на тези мъки ! Купи крема от този линк- копирай линка в браузера си ! http://bit.ly/2DCo43S

Голям

Голям 20.12.2018 15:57

Праз .. Мързи я да учи и иска популярност като Плейметка ???? Ох на тата плейметката ...айде ,че е по-лесно ...много учене не требе ...