Сашка Васева с пълна промяна след операцията: Ще сваля 20 килограма със...

Сашка Васева с пълна промяна след операцията: Ще сваля 20 килограма със...

Сашка Васева посреща 57-ия си рожден ден в компанията на най-близките си хора — съпруга Христо и двете им деца Христо-Никола й Христина-Елена, както и на 80-годишния си баща. Любимката на народа, която в последните две години мина през тежки здравословни проблеми, сега е смирена и напълно променена, но щастлива от новото си "аз".

Дъщеря й пристига специално от Германия, където учи в момента, а синът й е студент в Нов български университет. Тримата са й приготвили прекрасна изненада, която са сигурни, че ще й хареса. На масата ще има голяма торта и любимите на Сашка свински ребърца. Децата на изпълнителката все повече приковават погледите с изписаните си черти.

Сашка Васева просълзи с тези думи: Молете се за мен!

Христо-Никола

Христина-Елена

След рождения си ден Дупнишката Мадона е решена да започне диета и да свали цели 20 килограма. Заради тежката мозъчна операция, която преживя преди две години, тя бе станала едва 40 кг., а към днешна дата положението е точно обратното и певицата е твърдо решена да си върне формата от периода, в който бе на върха на славата. "Жената е харесвана от мъжете, когато е пищна и пухкава", обаче поясни Сашка, с което дава да се разбере, че няма да бъде грозно слаба след диетата, пише "Галерия".

Джаро със специални думи към болната Сашка Васева СНИМКИ

Припомняме, че миналият месец тя беше отново в Германия, където лекарите се грижат за нея и възвръщане на зрението й, тъй като тя вижда все още само силуети, нищо друго. Но пък вярата, че ще прогледне отново не я напуска нито за минута, пише още изданието.

Въпреки че я определят като една от създателките на попфолка у нас, Сашка Васева претърпя не само животоспасяваща операция, но и истинска трансформация в мисленето си в последната година, заявявайки, че се срамува от "старото си аз". "След 30 години купон, следват 2 години ад", смята тя./show.blitz.bg

Коментирай

Мери

Мери 12.10.2023 14:20

ЧРД на Сашка ! Успехи във всичко!

Почитателка

Почитателка 12.10.2023 19:50

Да е жива и здрава! ЧРД!

Да е

Да е 12.10.2023 23:37

жива и здрава! Не съм я слушал и гледал. Но мисля, че е нормална.

Пламен

Пламен 13.10.2023 16:06

Да е жива и здрава .Достойна българка !