Джаро със специални думи към болната Сашка Васева СНИМКА

Джаро със специални думи към болната Сашка Васева СНИМКА

Джаро ми каза: „Кураж!“ и ме подкрепи в моята борба с болестта, заяви Сашка Васева пред „Телеграф“.

Срещата между актьора Михаил Билалов, който стана популярен у нас с ролята си на мафиота Петър Туджаров - Джаро, и Сашка Васева е произлязла малко след концерта на певицата на тазгодишното издание на фестивала „Пирин фолк“.

Двамата пуснаха такава снимка от Летния театър в Сандански, там е и режисьорът Виктор Божинов. „Исках специално да се снимам с Билалов, защото той е любимият актьор на мъжа ми“, допълни Сашка.

Божинов и Билалов се радват на завръщането на Васева на сцената и дори позират с наградите й в ръце. Самата Сашка се превърна в гвоздея на програмата на фестивала, след като пребори тумор в мозъка и редица съпътстващи здравословни проблеми. На сцената тя се изяви с колегата си Юлиян Асенов, който не е популярен на голяма част от хайлайфа, но пък успя да спечели сърцата на публиката в Сандански. 

 

Талантливият радомирец Юлиян и Дупнишката Мадона изправиха на крака публиката, а зрителите аплодираха бурно песента им „Боже мили“. Журито отреди на дуета второ място в конкурса, а двамата бяха отличени и от журналистическото жури. Сашка Васева и Юлиян Асенов станаха носители и на наградата "Свети Врач" на кмета на Сандански.

Припомняме ви, че именно от фестивала преди години блесна звездата на Васева. Силно впечатление направи и присъствието на Мишо Билалов и Виктор Божинов. Най-вероятно те са били в района, където снимат „Вина“ и са решили да уважат местните и управата.
След 20 години пауза на „Пирин фолк“ се завърна и фолкдивата Емилия, която не скри, че е развълнувана отново да се качи на сцената, откъдето навремето е тръгнала и нейната кариера. /show.blitz.bg

Коментирай

Георги

Георги 31.08.2023 0:27

Неотразима ,да е здрава и все така родолюбива . Напълно заслужена първа награда !