logo

Приятелката на Милен Цветков написа книга за него! Разкрива, че той... СНИМКИ

Приятелката на Милен Цветков написа книга за него! Разкрива, че той... СНИМКИ

Последната любов на журналиста Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова-ЕА признава, че любовта им е било много изстрадана, но и много истинска. Именно нея блондинката описва в книга.

Връзката им е била на малко повече от година, през която са живеели заедно и по думите на Милена - са се обичали много силно. "Нашата любов беше изстрадана, но истинска. Това е книга за любовта и паметта. И за Милен, разбира се."

Няма да повярвате какво се случва със сина на Милен Цветков СНИМКА

Това сподели приятелката на Милен Цветков, която бе с него в последните часове, преди да бъде прегазен от дрогирания Кристиан Николов. Нумероложката Милена Иванова-ЕА и журналистът са имали връзка в продължение на малко повече от година, през която са живеели заедно и по думите й силно се обичали.

Синът на Милен Цветков стана истинска суперзвезда СНИМКИ

В деня на смъртта на Милен Цветков двамата са си казали всичко. "Сякаш знаехме, че нещо ще се случи", подозира Милена. "Разкрих му, че искам да се грижа за него и че съм решила, че той е моят човек. Мисля, че и той ми каза всичко. Вярвам, че той втория път се върна, за да се сбогува с мен на вратата.

Първо тръгна, за да си вземе ключа от неговия апартамент. Точно затвори и след минута се върна, за да си вземе шофьорската книжка. Никога няма да забравя погледа му, възстанових си го седмица след смъртта му. Сякаш ми казваше: "Съжалявам, ти си силна, ще се справиш", спомня си приятелката му.

Ники Кънчев разплака мрежата с тези думи за Милен Цветков СНИМКА

В своята книга "379 дни с Милен Цветков" подробно е описала как е протекъл последният му ден, какво са си казали, както и как е научила за смъртта му, пише "Галерия".

"Уча се да живея без него. Все още е много трудно и празно. Два пъти го сънувах как ме прегръща и после пак ми обърна гръб и си тръгна. Но ме успокоява, ще се справя с всичко. Понякога след това се разстройвам и той ми изпраща послание чрез други хора. Наскоро една негова близка приятелка ми се обади да ми каже, че го е сънувала как се срещат в цветарския магазин до телевизията и тя го пита какво прави там, а той й казва, че е дошъл да ми купи цветя, защото много ги обичам. Бил е усмихнат и я е уверил, че е добре.

Последната любов на Милен Цветков взриви мрежата с тези думи за него СНИМКИ

На финала й споделил: "Милена се е притеснила в последно време, кажи й да не го прави, всичко ще бъде наред и аз много я обичам. На негов приятел пък казал насън, че е починал наистина, но приема смъртта си съвсем нормално. Аз усещам неговото присъствие и знам, че той ми помага и винаги е с мен. Питах го и за книгата, защото много се колебаех дали да я пиша, и получих неговото разрешение", добавя още в интервю за "Галерия" Милена./show.blitz.bg

Коментирай

Няма срам

Няма срам 08.04.2021 19:14

Хем грозна, хем нахална. Те спря да му повдига костите.