Ники Кънчев разплака мрежата с тези думи за Милен Цветков СНИМКА

Ники Кънчев разплака мрежата с тези думи за Милен Цветков СНИМКА

Изминаха шест месеца от смъртта на журналиста и тв водещ Милен Цветков, а мъката на близките и приятелите не стихва. Всички те се надяват за справедливост и виновникът за трагедията да бъде сурово наказан. 

Сред най-близките приятели на Милен е колегата му Ники Кънчев, който все още не може да повярва, че това нещастие се е случило и използва всеки удобен момент да припомни на обществото за Милен. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niki Kunchev (@kunchevniki) on

"Няма забрава, Милене, преди 6 месеца беше тук, а днес някъде другаде.. Боли...", пише Ники Кънчев под фотос в Инстаграм, на която го виждаме поставена снимка на великия журналист, който стана популярен със своето чувство за справедливост и търсене на истината там , където колегите му не смееха да питат и кажат. 

Припомняме, че Милен загина по доста нелеп начин навръх Великден тази година. Колата му бе пометена на светофар и той си отиде от тази свят по най-страшния за него начин. Мъката за семейството му е голяма, а се видя, че има уважението и на своите колеги./show.blitz.bg

Коментирай

Коя

Коя 20.10.2020 11:35

Мой ще пуснат наркомана убиец

Иван

Иван 20.10.2020 11:59

Наркомана затвор 20г

Някои

Някои 20.10.2020 16:01

Тоя Цветков го направихте като Мухамед Али оставете човека на мира разплакаха мрежата Еди си кво баща ми почина докато съм бил в на маика корема в 8 месец трябва да плаща е глупости надухте ни главите за тоя Цветков лека ми пръст