Синът на Милен Цветков стана истинска суперзвезда СНИМКИ

Синът на Милен Цветков стана истинска суперзвезда СНИМКИ

Синът на Милен Цветков - 8-годишният Боян не само, че е наследил чара на баща си, но и камерата го обича по същия начин. Потвърждения за това могат да се видят в социалните мрежи, където малкият води свое предаване, наречено "Питай ме".

Онлайн инициативата е благодарение на Даниел Петканов, с когото брутално убитият журналист Милен Цветков работеше и беше приятел дълги години. За предаването на Боян, което е ежеседмично, може да се разбере и от неговия профил. Шоуто има вече хиляди почитатели във всички социални мрежи. Както се подразбира от самото заглавие, в шоуто на Цветков-младши Петканов му задава въпроси на различни теми, а Боян отговаря.

Ники Кънчев разплака мрежата с тези думи за Милен Цветков СНИМКА

Зрителите са възхитени от мъдрите му размисли и отличното му възпитание, за което основна заслуга имат покойният му баща Милен и майка му Ивета, с която Цветков имаше дългогодишна връзка, но преди 3 години двамата се разделиха и той заживя с астроложката Милена Иванова.

Няма да повярвате какво се случва със сина на Милен Цветков СНИМКА

Впечатление прави, че Боян рядко споменава името на баща си, но когато го прави, говори за него в сегашно време, сякаш той все още е тук. Всички почитатели на 8-годишното хлапе са поразени от приликата с баща му в начина на изказ, бързата му мисъл, провокативните въпроси, които умее да задава, и най-вече от факта, че е надраснал възрастта си в пъти. В момента Боян е ученик във втори клас и да прави добро е неговата лична кауза.

Eдна от благородните му постъпки е да събира безплатните млекца, които се дават на учениците, и да ги носи до пункт за събиране на хранителни продукти за хора в нужда, без никой да го е задължавал и да му е давал идеята.

Вижте коя голяма звезда даде пари за децата на Милен Цветков

В грижите за него се редуват майка му Ивета и неговата баба. След трагичната смърт на татко му бившата жена на тв водещия решила да зарадва Боян, като му взела домашен любимец куче, което внесло доза щастие в дните му.

Боян има и по-голяма сестра Калина, която е на 24 години и живее в Холандия заедно с първата съпруга на журналиста Дана. Веднага след фаталната катастрофа приятели на Милен организираха благотворителна кампания, в която събраха 187 хиляди лева, които дариха на двамата му наследници./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ти луд

Ти луд 01.12.2020 16:29

Си да се жениш за тая баба.