Появиха се ексклузивни СНИМКИ от тайната масонска сватба на Антония Петрова-Батинкова!

Появиха се ексклузивни СНИМКИ от тайната масонска сватба на Антония Петрова-Батинкова!

Антония Петрова и Ивайло Батинков вдигнаха цели три сватби, за да обявят любовта си, но една от тях бе абсолютно апокрифна – тайната им масонска венчавка, от която е имало строга забрана да се издава дори детайл в публичното пространство.

Снимки от венчавката така и не се появиха нито веднъж в социалните мрежи, където обикновено можем да видим всичко, но ето, че все пак някой се изкуши да покаже на какво интересно събитие е присъствал.

Антония Петрова-Батинкова стана готик булка, синът й - дяволче! СНИМКИ

Ексклузивните снимки от тайната масонска сватба на Антония и Ивайло, с които се сдобихме, са повече от впечатляващи, както и някои от специалните ритуали, които са правили.

Антония Петрова-Батинкова с пикантни признания за трите си сватби! СНИМКИ

На 17 март тази година на тържество пред 300 човека в хотел „Шератон” двамата се врекоха още веднъж един в друг, а един от знаковите ритуали на церемонията, за който разбрахме, е бил свързан със смесването на двата бокала на младоженците.

В този на Антония е имало вода, а в този на Ивайло – червено вино. Смесването им символизирало символичното начало на семейството и равенството в него, издава ни под пълна секретност човек, присъствал на церемонията.

Ивайло Батинков направи нещо много специално за Антония на тайната им масонска сватба! СНИМКИ

В друг от специалните ритуали пък, над главите на Антония и Ивайло е преминал стъклен жезъл, инкрустиран с диаманти, който символизира колко е крехък съюза между мъжа и жената.

Синът на Антония Петрова-Батинкова стана... принц! СНИМКИ

Точно толкова специална е била и сватбената торта, декорирана от всички страни с логото на масоните./show.blitz.bg

Коментирай