Антония Петрова-Батинкова с пикантни признания за трите си сватби (СНИМКИ)

Антония Петрова-Батинкова с пикантни признания за трите си сватби (СНИМКИ)

От близо година насам Антония Петрова-Батинкова е съвсем различен човек, а причината за невероятния обрат в живота й е запознанството с Ивайло Батинков. И въпреки че от него е минала само една година, двамата вече могат да се похвалят с не една, а цели три сватби и едно прекрасно момченце.

Преди година Антония и Ивайло сключиха брак, а на вчерашния ден отпразнуваха и първата си годишнина като семейство, като за целта миската сподели непубликувани досега кадри от важния си житейски момент. Както и любопитни подробности около трите сватбени церемонии.

„На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, съгласно всички български и международни закони. Благодарим, изключително на генералния ни консул за цяла Гърция г-н Писанчев, че ни ожени”, разкри Антония. И добавя:

Антония Петрова-Батинкова скри шапката на топ модели с фигурата си (СНИМКИ 18+)

„Веднага след това се оженихме и със сватбена, официална, тържествена церемония на брега на морето, където всички сватбени ритуали бяха спазени, заедно с гости и роднини, с шумно, гръцко, плажно тържество, което всички сте виждали и което бе обявено за „сватба на годината” в престижна класация.

След което узаконихме официално сватбените документи и в България. Така сбъднахме мечтата си да имаме 3 сватби и 3 ритуала.

На първата ни годишнина споделяме тези снимки с всички вас, с пожелание повече млади хора да сключват брак, защото има смисъл! По този начин се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред държавата, пред ценните за нас хора и пред обществото!

Синът на Антония Петрова-Батинкова стана... принц! (СНИМКИ)

А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни съпруг и съпруга до края!!! Нека любовта да възтържествува завинаги! Семейство Батинкови”.

Не е тайна, че откакто станаха родители на малкия Благовест, Антония и Ивайло все по-често се замислят дали в скоро време да не му подарят някое братче или сестричка./show.blitz.bg

Коментирай