Ивайло Батинков направи нещо много специално за Антония на тайната им масонска сватба! (СНИМКИ)

Ивайло Батинков направи нещо много специално за Антония на тайната им масонска сватба! (СНИМКИ)

На Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло сватбените ритуали явно много им се услаждат, щом само година след сватбата си, двамата отново са пред олтара.

Този път обаче, празненството било много специално – с масонски ритуали и много отбран кръг от гости. И едни специални думи, които Ивайло казва пред всички на красивата си съпруга, научи репортер на „ШОУ” от сигурни източници, присъствали на събитието.

От тях разбираме, че щастливият младоженец е държал прочувствена реч, в която е благодарил с почти насълзени от емоция очи на съпругата си Антония и бебето им Благовест (както се е казвал и баща му), както и на всички техни близки и приятели. Бизнесменът споделил пред всички, че за него датата 17 март е много важна, защото това е рождената дата на баща му, който е починал преди 20 години, освен това е и датата, на която се запознава с Антония. И за него това е знак Отгоре, че е срещнал любовта на живота си.

Заради това и Антония и Ивайло решават да направят втоарта си тайна сватба именно на тази дата, на която се запознават преди година.

Синът на Антония и Ивайло с първи имен ден! Направи нещо неочаквано!

Любопитна подробност е, че още когато вдигнаха първата си романтична морска сватба в Гърция, Антония и Ивайло издадоха пред „ШОУ”, че ще има и втори такъв купон, но не там и не така. Те не издадоха никакви подробности, но щастливите им лица тогава казаха много повече, отколкото са способни думите.

На мащабната тайна сватба на младото семейство присъствали 300 човека, пред които Антония и Ивайло се врекли за втори път един в друг. Дрескодът на събитието бил в черно-бялата гама – мъжете в строги костюми, а дамите – с дълги бални рокли. Украсата била с бели рози, кадифени покривки, сребърни свещници и много масонски символи.

За да изглежда като истинска принцеса в деня на сватбата си, Антония се доверила на дизайнерката София Борисова, която я облякла в умопомрачителна бяла рокля с корсет, паднало рамо без презрамки и обемен кринолин с тюл с блестящ ефект.

Антония Петрова-Батинкова показа бебето си за сефте! (СНИМКИ)

Припомняме, че на първата си сватба в Гърция красавицата заложи отново на рокля на същия дизайнер, само че в цвят слонова кост.

Специални места имало и за представителите на масонските ложи в цяла България. Събитието е било в столичен хотел, но мащабната бляскава церемония се е състояла при закрити врата – в зала, декорирана като масонски храм. За доброто настроение на гостите се погрижила певицата Белослава, която заедно със своя бенд подгряли купона в рамките на около час и половина. Иначе купонът продължил до 2-3 през нощта, а самите младоженци напуснали хотела чак на следващия ден, за да прекарат още веднъж „първата си брачна нощ” там./show.blitz.bg

Коментирай

Алена

Алена 02.04.2019 0:12

А 3 тата сватба с носии ли ще е или рицарите не им е позволено да носят потури.

nima zna4enie

nima zna4enie 29.04.2019 23:50

zashto zablujdavate horata i puskate stari snimki ot grazkata svatba