Синът на Антония Петрова-Батинкова с първи имен ден! Направи нещо неочаквано! (СНИМКИ)

Синът на Антония Петрова-Батинкова с първи имен ден! Направи нещо неочаквано! (СНИМКИ)

Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло отново имаха повод за празник. На вчерашното Благовещение имен ден имаше първородният им син Благовест, който се роди на 17 януари. Двамата направиха и първата професионална фотосесия на бебето си, което успява да ги изненадва постоянно с това, което прави.

Освен, че е изключително спокойно бебе, малкият Благовест е и много лаком – поради което наддава постоянно в килограмите. И тъй като има голям апетит, вече е на смесена храна, разбираме от Антония, която все така прелива от семейно щастие.

„Сине, бъди здрав, щастлив, умен, силен, късметлия, усмихнат, специален, успешен, благословен и най-добър във всичко, в което пожелаеш, като името си! Бог да е с теб и да те закрилят, вси светии! Обичаме те, повече от всичко на света и винаги ще бъдем до теб! Мама и Тате!”, написа тя в социалните мрежи по повод имения ден на Благовест и сподели първите му снимки от 14-ия ден на раждането му досега. Малкият не спира да изненадва родителите си с бързите темпове, с които се развива.

Антония Петрова-Батинкова: С Ивайло сме щастливи! Не ни влияят поръчкови материали!

Любопитна подробност е, че докато се научат кое как се прави в отглеждането на малкия Благовест, Антония и съпругът й Ивайло се забавлявали много – било то със смяната на памперсите или пък с къпането на бебето. Сега обаче, толкова са се специализирали, че нямат търпение да дойде този момент.

Антония Петрова-Батинкова показа бебето си за сефте! (СНИМКИ)

За Ивайло най-приятната част са масажите и игрите след къпане. „Обръщам го, въртя го, уча го да лази, което е страшно забавно”, споделя той. „Това, което каза Ивайло за гимнастиките, за обръщанията, за лазенето - нищо, че е само на 2 месеца, вече ги прави, а те са типични за малко по-големите бебета”, допълва и Антония./show.blitz.bg

Коментирай

мари булка

мари булка 26.03.2019 15:53

на колко години е Тонито?

Мария

Мария 26.03.2019 19:35

Голям сладур , да е жив и здрав за радост на мама и татко.