logo

Потрес! Притискат Стефан Данаилов заради пари!

Потрес! Притискат Стефан Данаилов заради пари!

Стефан Данаилов се възстановява много успешно от нелепия инцидент, при който падна от терасата на апартамента си в Приморско, както и последвалата тежка операция, която претърпя в Бургас наскоро.

Въпреки това обаче, след броени дни, на 8 септември във Варна, легендарният актьор ще направи своето триумфално завръщане на сцената.

Не са минали и две седмици, а Ламбо вече репетира за ролята си в "Актрисата", където си партнира с Аня Пенчева.

Стефан Данаилов и Аня Пенчева си размениха страстни целувки! СНИМКИ

В спектакъла участват още Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и Павел Иванов. На следващия ден – 9 септември пък, Данаилов отново ще участва в представление във Варна, пише Lupa.bg

Загрижени приятели на Ламбо обаче, не са много доволни от активността му в професионален план, защото са наясно, че след такава операция той трябва предимно да си почива.

Стефан Данаилов си променя завещанието, получи много радостна новина

Именно те изразяват съмнения, че маститият актьор е притискан от продуцентите да участва в театралната постановка, тъй като билетите и за двете представления на "Актрисата" са разпродадени отдавна.

"Той е на почтителна възраст и претърпя тежък инцидент, смениха му тазобедрена става. Би трябвало да си почива и да се възстановява поне 2 месеца. Защо го спешават?", тревожат се за здравословното състояние на Стефан Данаилов приятелите му.

Стефан Данаилов призна какво го мъчи!

Те никак не са спокойни от съобщението, дошло от болницата в Бургас, че лекарски екип ще бъде сред публиката във Варна, за да се намеси при евентуална нужда.

Припомняме, че Стефан Данаилов бе опериран на 22 август от светилото д-р Андрей Йотов, който прекъсна отпуската си и отпраши към Бургас, за да спасява Ламбо. Майор Деянов от "На всеки километър" все още е в морската болница, където ежедневно прави рехабилитационни процедури.

В пиесата "Актрисата" пък, Ламбо е прикован към моторизирана инвалидна количка, но накрая на представлението се изправя.

Аня Пенчева и Ламбо пак любовници, Ирен Кривошиева бясна!

Макар ролята му да не изисква кой знае какви физически усилия, мнозина изразяват съчувствие към живата легенда на българския театър, че е принуден да участва непълно възстановен в театрални постановки.

Любопитно е дали Ламбо ще бъде накаран да играе и в Пловдив в края на септември. Тогава с "Актрисата" е планирано да бъде закрит международния театрален фестивал "Сцена на кръстопът"./show.blitz.bg

Коментирай