logo

Аня Пенчева и Ламбо пак любовници, Ирен Кривошиева бясна

Аня Пенчева и Ламбо пак любовници, Ирен Кривошиева бясна

Голям скандал разтресе арт средите, научи репортер на „ШОУ“. Две от най-известните актриси се хванаха за косите, а причината е мъж. И не кой да е мъж, а големият ни актьор Стефан Данаилов.

Аня Пенчева и Ирен Кривошиева не могат да се разберат коя да му е любовница. В момента се подготвя нова постановка с работно заглавие „Актрисата“, в която ще участва Стефан Данаилов.

Ожесточени скандали се водили за главната женска роля – любовницата на Ламбо. В крайна сметка везната наклонила към Аня Пенчева, което вбесило Кривошиева. Тя не спира да хвърля огън и жупел по колежката си, твърдейки че тя щяла да се справи по-добре.

Парадоксалното в случая е, че и двете актриса са били любовници на Данаилов и в реалния живот. Бившата на Сашо Диков изкарала изпепеляващ роман с българския Ален Делон. „Връзката ми с този мъж беше тайна само за нас двамата. Той беше на 40 години, аз – малка и неопитна“, разкрива тя. Стефан разкрива в биографичната си книга, че след съпругата му Мария, Аня е най-голямата му любов. „Нашата история беше истинска, повече от обикновен флирт. Мисля, че и тя имаше същото усещане – за любов. Аня е другата жена, която съм обичал истински. Мери разбра това и го преживя много тежко“. А и мен ме измъчваше съвестта: мисълта, че трябва да оставиш един човек заради друг, не ми даваше спокойствие. След началната еуфория дойде отрезняването, а в тази фаза започваш да си задаваш много въпроси. Готов ли си за нов живот? Накъде отиваш? Аня беше умно момиче. Поговорихме и се разбрахме. В края на краищата има една прозаична фраза: „Важно е кой ти пере гащите“, пише той.

Тези признания още повече нараняват Ирен Кривошиева, с която навремето преживява кратък романс, от който се ражда синът им Влади. Ламбо дълго време отказва връзка с наследника си, едва преди десетина години започва да общува с него. Кривошиева винаги е споделяла, че нейната голяма любов е Стефан и трудно може да преживее факта, че не са заживели като щастливо семейство. Докато той я счита за грешка в живота си.

Именно Стефан имал последната дума и в предстоящата пиеса. Той настоял да си партнира с Аня Пенчева, вместо с майката на сина му.

Коментирай

не че обичам подобно ровене в мръсното бельо

не че обичам подобно ровене в мръсното бельо 09.01.2019 13:51

но коя може да се сравнява с Аня Пенчева?

Аврора

Аврора 09.01.2019 14:15

Тая Ирен е пълно куку, кой я е излъгал, че може да се сравнява с Аня Пенчева?! Аня е талантлива актриса и красива жена, а Ирената е просто куку и адски нахална, съчинява си някакви романи и фантазми ...

нахалница

нахалница 09.01.2019 14:19

Аман от Кривошиева, до кога ще ни я натрапват по всички медии... много неприятна личност, не спря да се тика навсякъде.

Нони

Нони 09.01.2019 15:48

След всичко, което причини на семейството му, ку-куто Кривошиева още нахалства ? Е ,нали е женена щастливо вече за шести път ? Особено неприятна и тъпа жена!

Иринчето

Иринчето 10.01.2019 0:32

И Аня, и Ирен са еднакво бездарни актриси и кухи курви. И двете направиха "кариера" посредством половите си органи. Който твърди обратното е заблуден наивник.

bai nash

bai nash 10.01.2019 7:52

е,че кой не иска Аня да му е любовница, тя все още е мъжкият секс символът на България

Бря ги е.. дъртите любовници

Бря ги е.. дъртите любовници 10.01.2019 18:03

Любовница с разрешение на мъжа и. Вече на нищо не се чудим от репертоара на българските медии.