Пореден удар за Явор Бахаров! След пиянската изцепка получи и шамар от... СНИМКА

Пореден удар за Явор Бахаров! След пиянската изцепка получи и шамар от... СНИМКА

Явор Бахаров получи пореден тежък удар след пиянската си изцепка в Банско през февруари, когато бе хванат от полицията да шофира и след употреба на наркотични вещества.

За актьора от "Стъклен дом" последва арест, а съдебният процес бе през лятото, като поредното заседание на Районния съд в Разлог е насрочено за 23 октомври. Преди това обаче, Бахаров получи звучна плесница от колегите си, които отказаха категорично да се подпишат в негова защита и така да омилостивят съда.

Нов съдебен удар за Явор Бахаров! Грози го нещо ужасно!

Адвокатът на звездата – Денислав Асенов е пробвал неуспешно да активира известни актьори в подкрепа на своя клиент. Куп популярни имена от театъра и телевизионния екран са отказали категорично да се замесват в процеса и да участват в подписка в негова защита.

Явор Бахаров иска деца, Рая Пеева се дърпа СНИМКИ

"При положение че това не му е първото нарушение на закона, всеки опит да бъдат впрегнати актьори ще компрометира театралната гилдия и ще настрои обществото срещу нас. Нито един колега не се съгласи името му да бъде замесвано по какъвто и да е начин в съдебния процес", признава пред "Уикенд" актьор от София.

Поне засега делото срещу Явор Бахаров няма изгледи да приключи скоро. На последното заседание на съда в Разлог, проведено на 29 септември пък, защитникът на Бахаров, се усъмни в квалификацията на ченгетата в Банско, взели алкохолна проба с дрегер от актьора. Той защитава тезата, че дрегера е бил технически неизправен.

Припомняме, че според данните от разследването, Явор Бахаров е имал 1,42 промила алкохол, а двете кръвни проби, анализирани от химичката Росица Коевска, също потвърждават сериозното количество алкохол в кръвта на актьора. Бахаров обаче може и да се измъкне, ако съда в Разлог приеме, че бланката на талона за медицинското изследване е със стара дата.

Засега остава загадка дали грешката е случайна, или още на 8 февруари Бахаров, по съвет на някой адвокат, се е погрижил да се случи този гаф. Съмненията на прокуратурата са, че фелдшерката от Филиала за спешна медицинска помощ в Банско Венета Сковарданова, която е взела кръвната проба на Явор Бахаров, умишлено е попълнила бланка със стара дата.

Гаджето на Явор Бахаров го заряза, ламти за 100 бона от...

"За всички е ясно, че Бахаров е шофирал солидно почерпен с алкохол и дрога – марихуана и кокаин. Десетки очевидци са го видели да форсира колата си и да криволичи с нея по улиците на препълнения с туристи Банско. Опитът да се прехвърли вината върху полицията и мединските лица едва ли ще бъде посрещнат добре от съдиите в Разлог – все пак те се познават с магистратите", коментира пред изданието юрист с опит при подобни дела.

Бой! Явор Бахаров ли преби приятелката си Рая Пеева? СНИМКИ

Положението на Явор Бахаров се утежнява и заради обемистото му крими досие. През 2016-та той бе хванат да шофира в нетрезво състояние, но тогава съдиите го пожалиха и му дадоха условна присъда от едва 6 месеца с 3-годишен изпитателен срок. Миналата пролет пък, той бе арестуван в центъра на София, след като се сдърпа с полицаи и със случаен минувач.

Тогава минувачът забелязал, че актьорът налага с юмруци и шамари гаджето си Рая Пеева и опитал да се намеси, за да защити блондинката. Бахаров обаче му налетял, заради което пренощува в ареста и се сдоби с присъда пробация за хулиганство и неизпълняване на полицейски разпореждания. Тогава съдията от Софийския съд го предупреди, че ако се видят още веднъж в съдебната зала, ще го вкара зад решетките./show.blitz.bg

Коментирай

За Я. Бахаров

За Я. Бахаров 17.10.2020 11:08

Вече търябваше да е зад решетките. Още колко ще го дундуркате. Ще се вдигне скандал само ако стане нещо подобно като с Милен Цветков

Моника

Моника 17.10.2020 12:29

Тъпо пиандурче!не става за нищо.Да го осъдят и вкарат в затвора там ще го накарат много бързо да спре да се прави на интересен само да не стане много интересен.

ГНУСЕН

ГНУСЕН 17.10.2020 21:47

КОП. ЛДАК! За трепане е. И за актьор не става, и на мъж не прилича! Абе, защо има такива същества на тази земя?!...

goshopetkov

goshopetkov 17.10.2020 23:57

bokluka da iznasya predstavleniya v kafeza

Лина

Лина 19.10.2020 0:39

Върши същото деяние, за което е в изпитателен срок. Следва затвор и толкоз. Какви подписки, какви пет лева.

Неделя

Неделя 19.10.2020 1:10

Мразя такива самовлюбени разгащени лекета.

Fire BG

Fire BG 19.10.2020 8:33

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/