logo

Нов съдебен удар за Явор Бахаров, грози го нещо ужасно!

Нов съдебен удар за Явор Бахаров, грози го нещо ужасно!

Докторът на актьора Явор Бахаров ще бъде доведен в съда принудително, ако не се яви на следващото заседание. Това обявиха от районния съд в Разлог, където гледат делото срещу звездата от „Стъклен дом“, шофирал пиян и дрогиран през зимата в Банско.

Именно заради това процесът отново забуксува и така той започва да се проточва като сапунен сериал. Престъплението е по чл. 343 б, ал. 1 и ал. 3 от НК. Делото е отложено поради неявяване на свидетел от Център за спешна медицинска помощ.

Гаджето на Явор Бахаров го заряза, ламти за 100 бона от...

Съдебният състав постанови на следващото заседание свидетелят да бъде принудително доведен. До момента не са представени и исканите доказателства от полицията. Своите заключения пред съдебния състав изложи само вещото лице, пише "Телеграф". 

Явор Бахаров отново се яви в съдебната зала със своя адвокат Асенов и смирено с наведена глава изслуша констатациите на вещото лице. Съдебният състав насрочи следващото заседание за 23 октомври в 13,30 часа. Ако и тогава редовно призованият свидетел не се яви, ще бъде принудително доведен.

Бой! Явор Бахаров ли преби приятелката си Рая Пеева? СНИМКИ

На 8 февруари тази година около 14 часа Бахаров беше спрян от полицаи на улица в Банско, в близост до долна станция на лифта, облечен в скиорски одежди и с каска на главата. Четирите прозореца на колата му, с която слаломирал между разхождащите се туристи, били отворени, а отвътре дънела силна музика.

Дрегерът на място установи употреба на алкохол над 1,2 промила, а полевият тест показал, че е употребил и наркотици. Кръвната му проба показала по-късно, че той е управлявал автомобила си с 1,42 промила алкохол в кръвта.

Прокурор Ружена Кондева заяви, че предстои да му бъде повдигнато ново обвинение, а наказанието, което предвижда законът, е лишаване от свобода от 1 до 5 години. Актьорът преспа една вечер в ареста и беше освободен под парична гаранция от 5000 лева, платена от брат му Захари Бахаров. Преди време Явор Бахаров беше осъден на пробация за сходно престъпление. Твърде вероятно е сега да не му се размине с условна присъда./show.blitz.bg

Коментирай

Гого

Гого 30.09.2020 19:33

Този наркоман и бездарник ,нарушава законите нееднократно и трябва да е в затвора!

Дилайла

Дилайла 01.10.2020 1:12

Жалко!!!! Много жалко за Явор!! Провали си живота това момче.... И защо е всичко това???? Симпатяга е...имаше бъдеще пред себе си.. А избра да е просто една наркоманка утрепка... много жалко...