logo

Гаджето на Явор Бахаров го заряза, ламти за 100 бона от...

Гаджето на Явор Бахаров го заряза, ламти за 100 бона от...

Опасната красавица с бурен характер ще атакува приза от 100 бона във „Фермата“.  Рая Пеева, звездата от сериала „Скъпи наследници“ и гадже на подсъдимия Явор Бахаров, влиза в аграрното риалити, което ще стартира тази есен.

Въпреки че досега не се е сблъсквала с тежкия селски труд, бунтарката от НАТФИЗ не се плаши да запретне ръкави. Според близки на Рая тя очаква с нетърпение да влезе в обора, да издои кравите и да замеси питка.

Изненада! Рая Пеева разклати стола на Деси Стоянова, заплашва да я... СНИМКИ

Най-голямата й конкуренция в стопанството вероятно ще бъде народната певица и фитнес маниачка Поли Хубавенска, която също е амбицирана да спечели „Фермата“.

Бой! Явор Бахаров ли преби приятелката си Рая Пеева? СНИМКИ

В риалити шоуто Рая най-после ще си отдъхне от драмите с Явор Бахаров. В последните месеци връзката им се клати заради проблемите на актьора със закона, които той си навлече след шофиране в нетрезво състояние.

Освен това двамата живеят в постоянни драми помежду си, като често стигат и до твърде агресивни скандали. Самата Рая не отстъпва по раздразнителност на гаджето си и присъствието й в риалитито обещава екшън в праймтайма наесен./show.blitz.bg

Коментирай

Хари

Хари 13.08.2020 12:37

Райче, да доиш кравите прилича на нещо друго, но не е то!

дса

дса 14.08.2020 11:46

ще дои кравите с уста

Стига де !

Стига де ! 24.08.2020 23:42

На жената й трябват пари,стига й да вземе хонорара за участие.Човек какво ли не прави за пари!