Пълна мистерия с третата бременност на Гущерова СНИМКИ

Пълна мистерия с третата бременност на Гущерова СНИМКИ

Пълна мистерия се възцари с предполагаемата трета бременност на Светлана Гущерова.

Слуховете, че моделката ще дари съпруга си Християн с още един наследник се появиха преди около месец, но със снимките от партито за рождения ден на дъщеря си Анелия Добромира Светлана съвсем обърка клюкарите и последователите си в Инстаграм.

Щерката на Гущерови тръгна на детска градина СНИМКИ

Последните сторита разкриха, че миналата вечер Гущерови са организирали пищно детско парти за тригодишното си момиче. Аниматори, облечени като прасето от анимационната поредица Пепа Пиг са забавлявали гостите на Анелия.

Известният илюзионист Борислав Борисов-Боби Шоу, пък е изнесъл програма с фокуси за малките купонджии. Тях рожденичката е почерпила с ефектна четириетажна торта, отново с мотиви на Пепа Пиг.

На детското парти е имало и ВИП-гости. Рожденият ден на Анелия Добромира Гущерова е уважил Азис, бронзовият медалист от Олимпиадата в Пекин през 2008 г. Кирил Терзиев, звездната дерматоложка Петрана Каляшева и дъщерята на актрисата Искра Радева - Елена Станулова.

Сторитата от партито обаче хвърлиха в размисли феновете на Гущерова, които нямат търпение да разберат дали наистина очаква трето дете. Първо се появи снимка с гримьорката Велислава Иванова, на която пред двете е поставено розово зайче, сякаш за да скрие корема на Светлана. После обаче тя качи кадър с племенницата си Доротея, на който е видимо слаба и без всякакви признаци за трета бременност./show.blitz.bg

Коментирай

дядо стефчо

дядо стефчо 01.03.2022 17:52

Много бурсук, но пък тиняк.

dan222

dan222 01.03.2022 18:49

От какво се получава "лени око", може ли някой да ми обясни?