Щерката на Гущерови тръгна на детска градина СНИМКИ

Щерката на Гущерови тръгна на детска градина СНИМКИ

Най-укриваната ВИП-милионерска наследница, Анелия-Добромира Гущерова, вече ходи на детска градина. Дъщерята на Светлана и Християн Гущерови посрещна третия си рожден ден в компанията на новите си приятелчета.

Най-вероятно първородното дете на семейството е било записано в частна детска градина с други богаташки наследници, тъй като са известни заканите на майката Светлана, че няма да я покаже поне до абитуриентския й бал.

В четвъртък Анелия стана на 3 години, а празникът й започна с изненади от родителите й в домашна обстановка - много балони и декорация с любимата й анимационна героиня - Пепа Пиг.

По-късно рожденичката почерпи и с двуетажна торта, отново декорирана с мотиви от популярния сред децата британски телевизионен сериал.

"На този ден преди 3 години Бог ни изпрати едно малко и невинно ангелче, чиято усмивка озари живота ни. Нашето малко момиченце днес е любов, вселена, емоция, вдъхновение и вълнуващо вълшебство - нашият подарък, заради който всеки ден й благодарим, че ни избра за свои родители! Бъди здрава и безмерно щастлива, запази красивата си усмивка и продължавай да огласяш живота ни със звънливото си гласче. Обичаме те!", пък написа Гущерова в профила си в Инстаграм.

И в интервю за "Уикенд" тя призна, че става рано всяка сутрин, за да заведе дъщеря на си на детска градина. "Приоритет за мен винаги са семейството и децата. Сутрин ставаме, закусваме, подготвям и водя дъщеря ни Анелия-Добромира на детска градина, а следобед я прибирам. Отделям много време и на сина ни Добромир", призна Светлана. Тя нито отрече, нито потвърди слуховете, че очаква трета рожба./show.blitz.bg

Коментирай

дидо

дидо 26.02.2022 14:22

дреме ми за щерката на гущерови,що за новини

олег

олег 26.02.2022 14:25

наистина,що за новина, че то всички хора,които имат деца също ходят на училище,не само на тия смешници...........

Защо

Защо 26.02.2022 17:06

Е този ненужен коч и простотия. Всичко това издава бедняшкия и простоват интелект на тия хорица. Парите не те правят по умен,красив и добър човек. Но тук тук простащината и кича прелива. А откъде са му парите на тоя Християн,че малко съм объркана!

Хаха

Хаха 26.02.2022 19:40

Пълна простотия айде стига ни занимавате с такива личности ми тя не е първото дете тръгнало на детска градина но те не са милионер ски щерки Но тези тулупи не ме вълнуват

Миролюн

Миролюн 26.02.2022 19:51

Светът е на тръни , а вие ни заминавате с детето чудо " Бруталност и безхаберир!

ferrdi

ferrdi 27.02.2022 10:31

Мойто стана на 11г да ми е живо и здраво.