Светлана Гущерова подсили слуховете за бебе №3 с тези СНИМКИ

Светлана Гущерова подсили слуховете за бебе №3 с тези СНИМКИ

Слуховете, че Светлана Гущерова е бременна с третото си дете, започват да придобиват все по-реалистични измерения. Поне за това загатват последните дейности на сексапилната блондинка в социалната мрежа Инстаграм.

 Тези дни милионерската съпруга се тагна от Солун, където е посрещнала празника на влюбените - Свети Валентин, с половинката си Християн. Направи впечатление, че от там Гущерова не се показа нито веднъж в целия си блясък.Вместо това сподели задължителните сторита с букети аленочервени рози, сърца и торти, както и част от типичното за местните ресторанти средиземноморско меню, с което с Гущеров са отбелязали празника. 

А на единствената снимка, на която присъства и самата Светлана, е от спалнята в хотел "Електра Палас", но тя се е скрила зад валентинския букет от мъжа си. 

Същото се случи и на последната фотосесия на г-жа Гущерова, която се снима зад огромно парче плат - много удобно за прикриване на вероятно вече наедрелия й корем.

Другият знак, по който съдим, че слуховете за задаващото се бебе №3 в семейството на Гущерови ще се окаже истина, е свързан с новата пижамени колекцията на бившата плеймейтка и настояща бизнесдама. Откакто се зае с това свое начинание, Светлана винаги презентира сама моделите си.

Този път обаче тя заложи на нестандартна концепция - модели на новите й пижами се оказаха миниатюрни кукли. Дали това не е знак, че третото й дете отново ще е момиче, предстои да разберем./show.blitz.bg
 

Коментирай

Свински ген

Свински ген 17.02.2022 3:02

Много хубаво. А най-голямото почна ли вече да грухти?