Няма да повярвате какво призна, че прави вече Зорница Линдарева... СНИМКИ

Няма да повярвате какво призна, че прави вече Зорница Линдарева... СНИМКИ

За Зорница Линдарева се изговори много покрай участвието ѝ във VIP Brother, където скандалите, алкохола и разменените обиди между нея, Жени Калканджиева и Тачо, бяха ежедневие, а всяка разменена реплика произвеждаше новина.

Е, това вече е в миналото. Изкусителната манекенка се раздели със скандалния си имидж и днес живее нов живот, скрит от медийните прожектори. Моделът дори не е сред редовните потребители на социалните мрежи и рядко споделя личния си живот с последователите си.

Изненада! Зорница Линдарева с нов имидж, призна, че...

Пред камерите на "На Кафе" тя сподели, че никога не е харесвала женските компании и едва наскоро е узряла за приказките на възрастните хора, които казват да не се общува с приятелки.

Зорница Линдарева разкри дълго пазена тайна! СНИМКИ

Нещо повече - близките на Линдарева все повече ѝ се сърдят, тъй като тя е пасивна в комуникацията си. Линдарева заяви още, че не приема думата "приятелка", тъй като много си е патила и винаги има едно наум.

Зорница винаги е била и сред популярните българки, които не са криели козметичните интервенции, на които са се подлагали. По думите ѝ онези жени, които ги крият, имат комплекси и всъщност по този начин правиш хората на глупаци. За себе си казва, че няма смисъл да се лъже, тъй като в интернет има стари нейни снимки и всичко е видимо.

Зорница Линдарева разкри истината за Гъмов! СНИМКИ

Колкото за мъжа, когото търси, Зорница заяви, че той трябва да е комбинация от много неща, но едно е сигурно - винаги трябва да има химия, честоти и вибрации. Иначе мъжът трябва да е с характер, да бъде силен и стабилен./show.blitz.bg

Коментирай

Свирки?

Свирки? 30.07.2020 7:25

а денем?