Изненада! Зорница Линдарева с нов имидж, призна, че...

Изненада! Зорница Линдарева с нов имидж, призна, че...

Зорница Линдарева отваря нова страница в живота си. Известната манекенка, чийто участия в "Биг Брадър" се помнят и до днес, вече е с чисто нов имидж.

Новата визия на красавицата е абсолютна изненада за последователите й в социалните мрежи, които едва ли са очаквали чак толкова драстична промяна в любимката си.

Зорница Линдарева разкри дълго пазена тайна СНИМКИ

Зорница Линдарева вече няма да носи екстеншъни на главата си, а вместо това ще има по-семпла и делова подстрижка.

Зорница Линдарева разкри истината за Гъмов СНИМКИ

"Предприех всичко това, защото не желая хората да ме приемат като фатална жена. Никога не съм била такава", сподели пред "Уикенд" Линдарева, която наскоро дори е получила покана да бъде лектор по темата "Комуникацията между хората" в столичен център по психология.

След като чула предложението, Зори веднага се съгласила, защото психологията е нейна отдавнашна страст, само че в последния момент отменила ангажимента си. Причината - негативен коментар по неин адрес в интернет от страна на психоложка.

Зорница Линдарева призна нещо страшно

"Някаква психоложка написа много обидни думи за мен в сайта на центъра. Не исках да влизам в конфронтация, затова реших да не чета заплануваната лекция. Нямам желание да се забърквам в излишни скандали", категорична е Линдарева./show.blitz.bg

Коментирай