logo

Зорница Линдарева призна нещо страшно

Зорница Линдарева призна нещо страшно

Зорница Линдарева не обича да говори за личния си свят, а зад усмивката й нерядко се крият сериозни проблеми. Манекенката неведнъж е признавала, че най-трудната битка, която води, е тази със самата себе си. А причините за това са много сериозни.

Зорница има периоди, в които е много затворена в себе си и противно на всеобщата логика, че не излиза от нощните заведения, атрактивната брюнетка обича много домашния уют. Именно там си позволява и да поплаче, когато усети такава нужда.

Медийният й образ е свързан с много веселие, алкохол и чужди мъже, но всъщност Зорница Линдарева си мечтае точно за обратното – стабилна връзка, споделени моменти и спокойствие. Последното със сигурност е голям проблем за нея, тъй като красавицата системно е преследвана от ужасяващи страхове.

Преди години тя преживява аборт, вследствие на който губи не само детето си, но и вътрешната си устойчивост.

„Остана ми посттравматичен стрес, който оказва сериозно влияние. Имам жесток страх от обвързване, страх от връзки, от брак, от деца, от бременност”, признава Зорница. И добавя:

„Това е и причината да нямам сериозна връзка. Имало е хора, които са се опитвали и са ми подавали ръка, но в един момент пак се разочаровам, и пак влизам в същата психологическа дупка”./show.blitz.bg

Коментирай