Зорница Линдарева разкри истината за Гъмов (СНИМКИ)

Зорница Линдарева разкри истината за Гъмов (СНИМКИ)

Зорница Линдарева повдигна завесата за отношенията си с актьора Станимир Гъмов, който са чест обект на коментар през последните месеци в публичното пространство.

Манекенката, която трудно може да остане незабелязана, откъдето и да мине, е по-откровена отвсякога навръх 36-ия си рожден ден, а равносметките й са повече от приковаващи.

„С Гъмов не сме двойка (смее се). Дори ми стана страшно неприятно, когато прочетох, че, видите ли, ме било срам от него. Супер много го уважавам като актьор. Забавен и изключително интелигентен човек е, приятен и готин”, признава Линдарева в интервю пред „Уикенд”, с което и опровергава категорично любовните спекулации по свой адрес.

Популярната моделка и риалити звезда неведнъж е признавала, че не й върви особено в любовта. А сега добавя само, че допускала много грешки в отношенията си с противоположния пол във времето досега, които се стреми да не повтаря.

Зорница Линдарева призна нещо страшно!

„Поглеждайки назад във времето, осъзнавам, че съм била изключително глупава и посредствена”, добавя още с болезнено откровен тон моделката пред столичния седмичник.

„Истината е, че никога не съм оставала сама. Но и почти никога медиите не са нацелвали кой е човекът до мен. Все ме свързват с някакви известни, популярни мъже, просто защото си пускаме снимки, на които сме заедно.

Шок! Вижте какво направиха Линдарева и Гъмов! Близките им са много притеснени!

Досега много, много рядко се е случвало да публикувам общ кадър с този, с когото съм. Винаги си остава тайна с кого съм. Ако някой ми предложи брак и реша да се омъжа, ще го обявя”.

Все пак Зорница Линдарева не е самотна в любовта, както мнозина биха си помислили след подобни откровения. Напротив!

„На този етап обаче не смятам, че трябва да разкривам кой е мъжът до мен. От близо година сме заедно. Не е семеен и не е публична личност”./show.blitz.bg

Коментирай

да  де

да де 20.05.2019 14:35

Добродушна и наивна. Чак да не повярваш.

11tt

11tt 21.05.2019 16:27

много ми е забавно, когато някой с нисък интелект определя някого като "много интелигентен". Мерилката съответства на резултата.