Нов жесток удар за Явор Бахаров! Изгониха го от... СНИМКИ

Нов жесток удар за Явор Бахаров! Изгониха го от... СНИМКИ

Явор Бахаров изживява пореден удар, след като наскоро едва се отърва от заплахата да лежи в затвора заради шофиране в нетрезво състояние и употреба на наркотици. Актьорът изхвърча и от театъра, където вече мястото му заема по-млад колега.

Доскоро Бахаров играеше на сцената на Театър "Българска армия", но това вече не е факт, а скандалната звезда обикаля активно провинциалните театри с надежда да не остане съвсем без пари.

Рая Пеева би шута на Бахаров и хвана... СНИМКИ

Най-пресният удар по Явор Бахаров е уволнението му от едно от най-скъпите представления във Военния театър - "Маркиз дьо Сад" от Дъг Райд на режисьора Иван Урумов. Скандалният актьор бе един от магнитите за публиката в ролята на абат дьо Кулмие.

Другото име, което продаваше много билети за спектакъла, е това на Георги Кадурин в главната роля на маркиз дьо Сад. Заради изцепките на Бахаров обаче, представлението спря да се играе, малко, след като бе качено на сцена.

В продължение на цяла година "Маркиз дьо Сад" беше замразен като проект, тъй като нито театърът, нито режисьорът имали желание да рискуват с компрометираното име на Явор.

Не е за вярване какво се случва между Хекимян и Явор Бахаров... СНИМКИ

Театър "Български армия" бе един от малкото, които го задържаха, макар че и там спектаклите с негово участие започнаха малко по малко да отпадат от програмата. В "Маркиз дьо Сад", вместо да свалят представлението, шефовете на Бахаров са решили просто да уволнят актьора. А на негово място взели най-младото попълнение в творческия състав на театъра – никому неизвестният засега Ясен Атанасов, пише "Уикенд".

За момента Явор Бахаров играе основно в театрите в провинцията и то в по-малките. Последната му премиера беше в Ловеч, а на софийските сцени скандалната звезда се изявява в гостуващи извънстолични представления./show.blitz.bg

Коментирай

Малко

Малко 06.12.2021 12:10

му е, трябва да е в затвора.

Емилия

Емилия 06.12.2021 12:17

В никакъв случай не го оправдавам, но може би е редно да се спомене, че играе и в "Отчаяни съпрузи" – и то с голям успех. Всъщност целият спектакъл си заслужава да бъде гледан.

Жоро

Жоро 06.12.2021 17:00

Мястото му е в затвора

гого

гого 06.12.2021 17:41

Какво като е артист ?!Ако това леке беше в една нормална държава отдавна щеше да търка наровете !!Но какво да говорим за Явор ,когато президента нарушава конституцията ?!

Васил

Васил 06.12.2021 20:50

Добре го казваш,Гого!

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 07.12.2021 5:23

АЛКОХОЛИЗИРАН НАРКОМАН. ТАКИВА ТРЯБВА СЪС ЗАКОН ДА ГИ РАЗТРЕЛВАТ. ВРЕДНИ СА ЗА ОБЩЕСТВОТО

АЗИ

АЗИ 09.12.2021 3:58

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО, МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ДОБРА И СИЛНА РЪКА ДА СЕ ПРОТЕГНЕ ЗА ПОМОЩ.