Рая Пеева би шута на Бахаров и хвана... СНИМКИ

Рая Пеева би шута на Бахаров и хвана... СНИМКИ

Романсът между Рая Пеева и Явор Бахаров приключи, а инициативата за края на връзката е на чаровната актриса, която отскоро е и репортер в "Преди обед" по bTV.

Двамата с Бахаров ту се събираха, ту се разделяха и това продължи с месеци. Наскоро обаче, Рая даде да се разбере, че сърцето й е вече свободно, защото се появи на сватбата на близки приятели без Бахаров. Малко след това в профила си в социалните мрежи актрисата, която е влязла в ролята на шаферка на булката, каза, че това е била една от най-красивите сватби, на които е присъствала.

Изненада! Рая Пеева пръска сексапил на морето, но не с Бахаров! СНИМКИ

Въпреки че все още нито Рая Пеева, нито Явор Бахаров са оповестили раздялата си публично, фактите говорят красноречиво за това. И нещо много любопитно - на тази сватба сега, на която отива без Бахаров, Рая хваща букета на булката, като това според традицията значи, че скоро и тя ще се омъжи.

Направо не е за вярване какво се случва между Хекимян и Явор Бахаров... СНИМКИ

Очевидно не Бахаров е този, с когото си представя да мине под венчилото, а причините за това са много - една от тях е болезнената му ревност. Освен това в последно време само Рая била тази, която печели пари и се грижи за дома и всичко останало. Бахаров трудно получавал предложения за роли основно заради трудния си характер./show.blitz.bg 

 

Коментирай

къкъ

къкъ 20.10.2021 9:52

сикиш бубу...