Не е за вярване какво се случва с дъщерята на Зуека СНИМКИ

Не е за вярване какво се случва с дъщерята на Зуека СНИМКИ

Васил Василев-Зуека, когото доскоро гледахме като водещ в хитовото шоу за имитации на Нова тв "Като две капки вода", определено има сериозен повод да празнува.

Причината е дъщеря му Девина и това, което й се случва напоследък. Оказва се, че чаровната брюнетка работи рамо до рамо с холивудския ас Лиам Нийсън по снимания у нас филм Memory. Младата актриса, чийто късометражен филм „Хлад“ бе селектиран за наградите Indie Shorts Awards в Кан, изпълнява второстепенна роля.

Няма да повярвате с какво се похвали жената на Зуека СНИМКИ

Именно това е и повода за срещата й с Нийсън и италианската икона Моника Белучи на снимачната площадка. Въпреки че не издава подробности около образа си в американския филм, Василева съобщава, че е работила по заглавието още през април, когато на наш терен пристигна и Нийсън, пише "Монитор".

Картина на Зуека влиза в изложба СНИМКА

Роденият в Ирландия актьор изпълнява главната роля в Memory. Той е наемен убиец, но след като отказва да изпълни една от задачите, престъпници и ФБР тръгват по петите му. По пътя си той се среща с технологичния магнат, изигран от Моника Белучи. Негов най-голям враг обаче е паметта му, тъй като проявява ранни признаци на Алцхаймер. С разпространението на Memory на междунарония пазар се залавя STX International, а режисьорската палка е в ръцете на Мартин Кембъл. Той вече е работил в страната ни – миналата година довърши филма си The Asset у нас.

Клапата на заглавието щракна в средата на месец април в Созопол, като камерата продължава да се върти, като преди ден бяха направени снимки и в столичен фитнес. Локацията вероятно ще бъде позиционирана на сценарно ниво в Тексас, като около нея се бяха насъбрали няколко полицейски коли с такъв регистрационен номер.

Въпреки че работата продължава, Лиам Нийсън вече не е в България. Преди дни той е отлетял за Лондон, където е имал довършителна работа по Memory. Между дублите той не пропусна да се включи и в благотворителен маратон в родната му Ирландия. Спортното събитие бе посветено на майка, която трагично сама е отнела живота си. В нейна памет Нийсън помогна да се съберат 50 000 паунда.

Бившата жена на Зуека го смени с по-млади от него

48-годишният актьор е сред малкото, които успяха да снимат и Моника Белучи на българска територия. „Баща ми щеше да ревнува“, написа той под фотоса си с нея. С участие в Memory се разписва и Гай Пиърс, когото зрителите обикнаха в последните седмици и в сериала на HBO „Мер от Ийсттаун“./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 10.06.2021 10:44

Красавица като татко си.

Фончо Тариката

Фончо Тариката 10.06.2021 11:43

Всеки бърза да си пробута отрочето някъде на удобно местенце, пък може ли не може ли, няма значение, важното е пара да пада.