logo

Мегз изплаши с резултатите си от изследване за... СНИМКА

Мегз изплаши с резултатите си от изследване за... СНИМКА

Миглена Каканашева-Мегз пак цъфна в социалните мрежи, но не е в колата си и не е закъсала на пътя, както мнозина вече й пишат с подигравателен тон и намигване в коментари под постовете. Този път скандалната дизайнерка изплаши много последователите си като призна какви са резултатите от скорошно направени изследвания.

Оказва се, че здравословното състояние на Мегз не е съвсем изрядно, поне ако съдим по това, което самата тя споделя на всеослушание във виртуалното пространство.

Шок! Мегз призна, че се е родила... мъртва! Едва я спасили след... СНИМКА

Преди година блондинката си е направила изследвания за натоварване с глюкоза, но едва наскоро получила резултатите и това, което пишело в тях, я потресло. Оказало се, че инсулина в кръвта й е 200 пъти над нормата!

Катаджии спипаха Мегз в нарушение с тузарското й "Порше", тя опита да ги... СНИМКА

"Аз или шоколадът? Шоколадът или аз? Скъпи приятели, опитах се да изразя със снимка как се чувствам 4-ти ден без шоколад. Положението е за медитация. Наистина ми е много тежко, защото доскоро използвах шоколада и жилибона като начин да потискам стреса - До тук звучи смешно и забавно, но никак не е. Миналата година - бях да си правя изследвания "натоварване с глюкоза", жалва се Каканашева от профила си. И продължава така:

"Точно тогава, обаче, приключвах с любовните драми в живота си и бях забравила да отида да ги взема. Преди около месец бях в клиниката поради друга профилактична причина и доктора ми каза: "Ти знаеш ли, че не си си взимала резултатите от глюкозата? Искаш ли да ги видим?" Казах да, разбира се - без изобщо да подозирам какво ще чуя.

Докторът каза, че инсулинът в кръвта ми тогава е бил 200 пъти над нормата. Не 10, не 50 - 200 пъти. Шашнах се. Това е обратното на диабет (за тези, които не знаят). Попитах: "Докторе, болна ли съм? Това ли показва? Той каза: "Не, резултатите показват със сигурност крайна небалансираност. Изглежда си похапваш доста сладко. И изглежда в живота ти има доста стрес".

Шок! Мегз говори за свирки и секс в покъртителен вид СНИМКИ

Какво можех да кажа?! Та, аз често карах по цели седмици на жилибон, и тоблерон. А за стреса, особено по онова време - даже няма да коментирам. Никога не съм боледувала, да чукам на дърво... и доста се изплаших. "Какво трябва да направя?", попитах. Докторът каза, че като начало задължително ми трябва хранителен режим и почивка. И ето ме сега. Днес се чувствах като пристрастена на моменти.

Искаше ми се да помириша шоколада и постоянно си представях как взимам 1 лъжица и бъркам обилно с нея и после наведнъж го изяждам. Но си казах, че няма да се поддам - ако ще да умра на масата. Забраних си всички подвеждащи мисли от типа на “Веднъж се живее” и “Нали е важно да съм щастлива”. И си повтарях, че това какъв живот имам зависи само от мен. Всичко си има цена.

Шаш! Мегз пристана на Карбовски! СНИМКИ

Стиснах зъби, изхвърлих всички изкушения. Аливедерчи в кофата за боклук и гледах да се разсейвам с нещо друго. Скоро моментното "неиздържане" отмина. Сега се чувствам много горда. Е, още си представям как изяждам 10-20 лъжици, но вече не е толкова гадно. Сигурно скоро ще изчезне..."./show.blitz.bg

Коментирай

Отец Нафарфорий

Отец Нафарфорий 14.10.2020 13:34

Мегз може само да уплаши ламя в пещера !!!!

Горката

Горката 15.10.2020 16:00

Луда е , ама не може да го скрие