logo

Шок! Мегз призна, че се е родила... мъртва! Едва я спасили след... СНИМКА

Шок! Мегз призна, че се е родила... мъртва! Едва я спасили след... СНИМКА

Миглена Каканашева отново хвърли в потрес социалните мрежи с признанията си. Скандалната дизайнерка, която държи много да я наричат Мегз, този път остави без думи последователтие си с това, което им разкри за себе си.

Оказа се, че блондинката има блокаж в първа чакра и жестока травма в детството, която вероятно все още преживява, щом се връща към нея години след това.

Катаджии спипаха Мегз в нарушение с тузарското й "Порше", тя опита да ги...

Мегз призна, че се е родила мъртва и предизвика бурни вълнения във виртуалното пространство.

"Оказва се, че съм изключително рядък случай на човек с два асцендента. Как е станало? Аз съм се родила мъртва - задушена в пъпната връв. Когато реално са ме извадили от майка ми, е било 12-13 часа. Което на 10 юли се пада да е асцендент Везни. Лекарите започват да се борят за живота ми и в 15,15 ч., което вече е Скорпион, аз изплаквам.

Шаш! Мегз пристана на Карбовски СНИМКИ

И сега големият въпрос на астрологията тук е - кой е асцендентът ми - дали когато съм се родила, но не съм била реално жива, или когато съм проплакала и животът ми е започнал? Оказва се, и двата! Всички астролози ми вадят по 2 карти и анализират комбинирано от двете. Та представете си, в мен живеят един невероятно емоционален, чувствителен, романтичен и миличък Рак.

И един крайно опасен, мистичен, сексуален и свръхамбициозен Скорпион. Задължителна полюсна експлозия. За щастие, си имам и една търсеща баланса Везна, която напоследък се опитва да оправи положението между тях", пише скандалната дизайнерка в профила си. И добави, че има "блокаж в първата чакра" на духовно ниво.

"Това е проблем на ниво сигурност - получава се, когато имаш травма като дете, или пък, когато човек израства в несигурна среда. Когато растеш с такава несигурност, после започваш да бягаш от разни неща в живота.

Фенове скочиха срещу Мегз и я попиляха с грозни обиди!

Що се отнася до професионалния ми живот, всички знаят, че съм биткаджийка и получавам това, което поискам, винаги. Но не и в любовен план. Там аз съм пъзливо зайче и само някой да навлезе в мен, офейквам! Защото се страхувам, че може да ме нарани"./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Хой

Бай Хой 14.10.2020 17:17

Изрод ненормален

Ей, Мегъзъ

Ей, Мегъзъ 16.10.2020 8:49

Приличаш ми на джен дър. Манг алски отвратителен джен дър...