logo

Катаджии спипаха Мегз в нарушение с тузарското й "Порше", тя опита да ги...

Катаджии спипаха Мегз в нарушение с тузарското й "Порше", тя опита да ги...

Дупнишки полицаи спипаха известната дизайнерка и бивша моделка Миглена Каканашева-  Мегз да извършва неправилно изпреварване с тузарското си „Порше” при автокъщите край Дупница видяха преминаващи, информира struma.bg

При последвалата проверка се оказало, че тя не носи документите на автомобила. При справка в масивите на КАТ-Пътна полицията се установило, че Мегз има доста неплатени глоби за различни пътни нарушения.

Фенове скочиха срещу Мегз и я попиляха с грозни обидиДизайнерката се опитала с чар да омилостиви катаджиите да я пуснат, без да се задълбочават в проверката, но те били непреклонни.

Пътните полицаи й съставили акт и тя продължила пътя си в посока Дупница.

В неделя дизайнерката е пуснала пост на стената си във „Фейсбук”, че била две нощи сама в Рила до Седемте рилски езера и медитирала.

Дала е обет 15 дни да се отдаде на мълчание и да не разговаря с никого. Мегз бе засечена преди около месец на същото място при традиционното събиране на Бялото братство от последователи на Петър Дънов./show.blitz.bg

Коментирай

Аман

Аман 06.10.2020 8:16

Аууууу, то като става на въпрос за нарушение и неспазване на закона е много удобно да се дават обети за мълчание. Неплатени глоби, ама кара Порше? Той и Рончев караше едно Порше, да не би да е същото?

ам ам

ам ам 06.10.2020 11:32

три акта да й бяха съставили - един отпред, един отзад и един в конската чутура