logo

Нов обрат в живота на Мегз! Няма да повярвате къде е и какво прави СНИМКА

Нов обрат в живота на Мегз! Няма да повярвате къде е и какво прави СНИМКА

Нов обрат в живота на Миглена Каканашева - Мегз, който за пореден път шокира нейни приятели и познати. Дизайнерката се появи на неочаквано място и сподели история, която я е разтърсила и накарала да промени начина си на живот. 

От няколко дни Мегз е на Рилските езера и спи в хижа високо в планината. С напълно непозната компания е и се разхожда по поляните с бяла рокля, досущ като последователите на Петър Дънов. 

Мегз скъса с Рончев и обяви: Тази любов без малко да ме убие!

Мегз разказва за едно германско семейство, което е снимала в проекта си "Маската". Извън снимките тя се връща няколко пъти при тях и я карат да се замисли за живота си. В този момент решава, че трябва да предприеме нови неща. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

Внезапно решила да се премести в нова квартира. Прави го за 3 дни, чрез агенция и без да познава собствениците. Четири дни по-късно се среща с наемодателите си и остава шокирана.

"Може ли да си представите - попадам на изключително духовни хора. Дамата - безумно впечатляваща, лектор на духовна тематика и учител по паневритмия. Вървяла вече 10 години по пътя, по който аз тъкмо тръгвам. Три часа не можехме да спрем да си говорим. Аз бях като малка попивателна гъба", споделя Мегз. 

От дума на дума става ясно, че им предстои такова духовно пътуване и я канят да отиде с тях. "Не мога да повярвам как е възможно да избера точно това жилище от стотици други и да я срещна. И как е възможно това да се случи точно преди един от най-големите духовни празници. Сякаш всичко се беше подредило, за да дам старт през тази нова духовна година на едно ново начало в живота ми. Всяка дума тези няколко дни е безценен урок", допълва тя. 

При Мегз обаче празно няма. Духовност, духовност, но е хубаво да извлече и максимална полза от скитосването по поляните на Рила. Затова извикала оператора си, с който снимали и от това ще създаде нов епизод на проекта си "Маската"./show.blitz.bg

 

Коментирай

стамат

стамат 20.08.2020 12:19

ихааааааа, ходи чисто гола под роклята и са плющи в оргия с останалите от бялото братсво

Аууу

Аууу 20.08.2020 19:43

Ритонката изглежда превъзходно, ако до нея тичаха и внучета щеше да е още по прекрасно

Хари

Хари 20.08.2020 19:58

Стига с тази Мегз, стига с този парцал!